Emma Răducanu a scris istorie la US Open. Jucătoarea de 18 ani a câștigat primul său turneu de Grand Slam, fiind prima jucătoare din istorie care câștigă un turneu major venind din calificări. După 10 meciuri disputate în trei săptămâni și fără set pierdut, Emma Răducanu a ridicat deasupra capului trofeul de la Flushing Meadows, după ce a învins-o în finală pe Leylah Fernandez, scor 6-4, 6-3.
Răducanu a fost felicitată de mai multe personalități din lumea sportului, printre care și Jurgen Klopp, antrenorul celor de la Liverpool, care a numit-o pe Răducanu "talentul secolului".
Transylvania Open
Ana Bogdan, prima victorie românească de astăzi de la Transylvania Open
ACUM 8 ORE

Emma Răducanu a dezvăluit cu ce echipă de fotbal ține

Într-un interviu acordat celor de la Sky Sports, Emma Răducanu a ținut să îi mulțumească lui Jurgen Klopp pentru cuvintele frumoase:
"Este foarte, foarte frumos să aud acest lucru și sunt foarte recunoscătoare. Cred că tenisul feminin este într-un moment extrem de bun iar sportul are multe jucătoare care pot câștiga orice turneu. Îi sunt recunoscătoare domnului Jurgen Klopp pentru vorbele sale", a spus Emma Răducanu.
Întrebată dacă este o fană a fotbalului, Emma Răducanu a răspuns pozitiv, spunând: "Echipa mea favorită de fotbal este naționala Angliei", fără să dea mai multe detalii dacă are vreun club preferat.
Pentru Emma Răducanu urmează o perioadă de relaxare după turneul de la US Open, în timp ce pentru Jurgen Klopp urmează partida din campionat de pe teren propriu împotriva celor de la Crystal Palace, partidă ce va avea loc astăzi de la ora 17:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Transylvania Open
Simona Halep, "onorată" să fie idol pentru Emma Răducanu: "E super-drăguță! Am felicitat-o"
ACUM 10 ORE
Transylvania Open
Debut cu stângul pentru românce la Transylvania Open! Andreea Prisăcariu, eliminată în turul 1
ACUM 11 ORE