Emma Răducanu a câștigat turneul de la US Open, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez în ultimul act de la New York, scor 6-4, 6-3. La doar a doua participare într-un Grand Slam, Emma Răducanu a uimit o lume întreagă, fiind prima jucătoare venită din calificări care câștigă un turneu major, fără a ceda set.
Parcursul fabulos al tinerei jucătoare britanice la US Open, încununat cu câştigarea trofeului, a anunțat pentru marile branduri intrarea pe piață a unei personalități care are un potențial fabulos. Drept urmare, la doar câteva săptămâni după anunțul parteneriatului cu Evian, Emma Răducanu a devenit ambasador global pentru British Airways, compania aeriană britanică.
Australian Open
"Vreau un duel Emma Răducanu - Simona Halep!" Care sunt avantajele româncei la Australian Open 2022
14/01/2022 LA 22:18

Emma Răducanu, asaltată de sponsori după succesul de la US Open 2021

Acesta este noul parteneriat al Emmei Răducanu, după ce a încheiat deja colaborări cu Tiffany&Co, Vogue, Dior sau Evian: "Sunt entuziasmată să mă alătur British Airways ca ambasador global. Compania aeriană a fost deja alături de mine într-un moment special, la zborul din Statele Unite ale Americii de după câștigarea US Open. Abia aștept să lucrez alături de acest brand reprezentativ pentru Marea Britanie în mai multe proiecte entuziasmante", a scris Emma Răducanu pe rețelele de socializare.
Emma Răducanu, câștigătoarea US Open din acest an, a fost desemnată revelația anului 2021 de către WTA, asociația care gestionează circuitul profesionist feminin de tenis. Britanica în vârstă de 19 ani, al cărei tată este român, a devenit prima jucătoare venită din calificări care a câștigat un Grand Slam, cel de la Flushing Meadows din luna septembrie.
Răducanu a fost prima jucătoare din Marea Britanie câștigătoare a unui turneu de Grand Slam în ultimii 44 de ani. După succesul ei de la US Open, sportiva a dezamăgit la următoarele turnee, fiind eliminată la Indian Wells în turul doi, la Cluj Napoca în sferturi și la Linz în primul tur. Britanica este acum pe locul 19 în clasamentul WTA.
Sydney Tennis Classic
Cum a explicat Emma Răducanu eșecul drastic din primul tur de la Sydney: "Sunt la început de drum"
11/01/2022 LA 13:42
Tenis
Suma fabuloasă pe care Emma Răducanu o câștigă doar din sponsorizări, după US Open 2021
28/12/2021 LA 18:22