Emma Răducanu era, acum o săptămână, o tânără speranță a tenisului britanic care primește un wild card pentru a debuta pe tabloul principal de la Wimbledon. 3 victorii mai târziu, Emma este caracterizată de către presa engleză "Cutremurul de care tenisul feminin avea nevoie". Adolescenta născută în Canada dintr-un tată român și o mamă din China a uimit pe toată lumea prin vitalitatea, precizia și tehnica sa excelentă pe iarbă. Emma Răducanu este chiar mai mult decât jucătoarea care a dat peste cap toate calculele la Wimbledon prin victorii în minim de seturi cu Diatchenko, Vondrousova și Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea s-a oprit în turul trei la Wimbledon. Explicațiile eșecului

Fata care locuiește de mulți ani în Anglia are naturalețe și eleganță. Mesajul ei către Sorana Cîrstea după victoria de pe terenul 1 de la Wimbledon a fost emoționant. "Ce bătălie astăzi împotriva Soranei, o adversară bună pe care chiar o respect" a scris Emma pe InstaStory.
Australian Open
Australian Open 2022 Live Blog | Nadal, start lansat! Bara, învinsă clar, Ruse joacă acum
PESTE 30 MINUTE
https://i.eurosport.com/2021/07/04/3166892.png

Emma Răducanu, salt spectaculos în clasamentul WTA

Emma Răducanu a început cel mai tare turneu de iarbă de pe locul 333. Succesul în fața Soranei a urcat-o fulminant pe Emma până în top 200. De altfel, adolescenta de 18 ani este în clasamentul live pe locul 175 și poate urca incredibil până aproape de top 30 dacă va completa minunea și se va impune în finala de la Wimbledon.

Rezumatul unei partide memorabile: Emma Răducanu - Sorana Cîrstea

Următorul tur va fi cel puțin la fel de greu, dar dacă Emma Răducanu a trecut în 2 seturi de Cîrstea poate să o facă și în fața Aljiei Tomljanovic. Australianca a trecut în turul 3 de Ostapenko după un meci tensionat, terminat cu câteva vorbe grele aruncate chiar pe teren.
WIMBLEDON 2021 | UNDE SE OPREȘTE EMMA RĂDUCANU ÎN ACEST AN?
Australian Open
Marcos Giron - Rafael Nadal - Australian Open
ACUM 3 MINUTE
Tenis
Djokovic, marginalizat de jucătorii din ATP? Verdictul lui Mats Wilander
ACUM 9 MINUTE