Emma Răducanu a câștigat săptămâna trecută turneul de la US Open, devenind prima jucătoare din istorie care câștigă un turneu de Grand Slam după ce a venit din calificări. Ca performanța britanicei în vârstă de 18 ani să fie și mai impresionantă, aceasta nu a pierdut vreun set în cele 10 partide disputate la New York. De asemenea, turneul de la US Open a fost abia al doilea turneu de Grand Slam al britanicei, debutul având loc în acest an, la Wimbledon, acolo unde a ajuns până în optimile de finală.
După această victorie, Emma Răducanu se bucură de un mega succes la nivel internațional, experții în marketing din Marea Britanie susținând că este sportiva ideală pentru marile branduri. Potrivit acestora, Emma Răducanu va fi cea mai bine plătită sportivă din Marea Britanie până la finalul anului.

Răducanu - Fernandez: rezumatul finalei istorice de la US Open 2021

Tenis
El e cel mai tânăr român care va participa la Australian Open!
ACUM 7 MINUTE

Emma Răducanu, mesaj pentru fanii din China

La scurt timp după succesul de la Flushing Meadows, Emma Răducanu și-a făcut un cont pe Weibo, o rețea de socializare din China. În prima sa postare, sportiva din Marea Britanie a avut un mesaj pentru fanii săi din China, iar videoclipul postat de ea a strâns peste un milion de vizionări în doar 7 ore.
"Bună, eu sunt Emma! Aș vrea să vă mulțumesc pentru întreaga susținere, în mod special la Wimbledon și US Open, de la Londra la New York. Am fost foarte bucuroasă când am aflat că mi-ați urmărit partidele. Nu vreau să vă dezamăgesc. Îmi pare foarte rău că nu pot să vizitez China în acest an, dar voi vizita și voi juca cu siguranță în China anul viitor. Atunci sper că puteți veni și să mă susțineți. Acum am cont de Weibo și mă puteți găsi aici. Mulțumesc din nou, la revedere!", a fost mesajul în mandarină postat de Emma Răducanu.
După victoria de la New York, Emma Răducanu va lua o pauză, pentru a își reveni după perioada petrecută în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, sezonul nu s-a terminat pentru Emma Răducanu, care a declarat că dorește să își îmbunătățească jocul și palmaresul. În plus, sportiva a fost invitată la competiția organizată la Cluj la finalul lunii octombrie, Transylvania Open, al doilea turneu WTA găzduit de Cluj-Napoca în acest an, la care va participa și Simona Halep.
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
ACUM O ORĂ
Tenis
Kyrgios, avertisment pentru Novak Djokovic înainte de startul noul sezon: "Vă asigur că voi câștiga"
ACUM 18 ORE