Emma Răducanu este prezentă la Indian Wells, unde se pregătește să dispute primele jocuri după ce a câștigat US Open, dar privește deja și către turneul de la Cluj – Transylvania Open, programat în 25-31 octombrie, unde și-a anunțat prezența.

Emma Răducanu, mesaj pentru fanii din România înainte de a veni la Cluj!

Campioana de la Flushing Meadows tocmai a trimis un mesaj pentru admiratorii din România, din ce în ce mai mulți. Sportiva în vârstă de 18 ani le-a vorbit fanilor în limba română:
Tenis
Roger Federer și moștenirea lăsată unui jucător din circuitul ATP! "Îi datorez atât de multe"
ACUM 9 ORE
"Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem. Pa!".
Emma Răducanu reprezintă Marea Britanie, dar are și origini românești. Tatăl campioanei s-a născut și a crescut în România.
După succesul de la New York, Ion Răducanu a fost prezentat drept un român de la care Emma a moştenit două calităţi esenţiale pentru sportul de performanţă: încrederea în sine şi etica muncii: "Ian a schimbat foarte des antrenorii fiicei sale şi a fost atât de meticulos în pregătirea Emmei, încât a angajat mai mulţi antrenori, pentru ca fiecare să lucreze la un capitol din bagajul ei tehnic! E o abordare atipică pentru tenis, dar una împrumutată din golf. Care, în cazul Emmei, a dat roade din plin", a relatat Evening Standard, citat de Adevărul.

Înainte de Halep - Răducanu la Cluj, putem avea acest meci la Indian Wells

https://i.eurosport.com/2021/09/04/3213029.jpg
Turneul de la Cluj face parte din categoria WTA 250, dar se anunță deja incitant, în condițiile în care la start și-a anunțat prezența inclusiv Simona Halep. Până atunci, Emma Răducanu și Simona Halep se pot înfrunta la Indian Wells, în turul 3.
Înainte de a pleca la Indian Wells, campioana noastră a vorbit despre posibilul duel cu Emma la Cluj și a avut o reacție savuroasă când a fost întrebată dacă se aștepta ca sportiva din Marea Britanie să accepte participarea la Cluj: "Va fi o provocare pentru mine, mai ales că ea are o încredere foarte foarte mare după rezultatul obținut. Este foarte interesant că a ales să vină (n.r. - la Cluj). Probabil vrea să joace la mamaie, cum spunea ea. O să fie foarte bine pentru publicul românesc".
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
ACUM 10 ORE
Tenis
Darren Cahill și Patrick Mouratoglou, mesaje emoționante după moartea lui Nick Bollettieri
ACUM 14 ORE