Emma Răducanu a oferit de curând un interviu pentru revista de modă Vogue despre o gamă largă de subiecte, inclusiv pregătirile înainte de meci și jucătoarele pe care le admiră cel mai mult și de la care s-a inspirat. Campioana de la US Open a spus încă o dată cât de mult le apreciază pe Na Li și Simona Halep, pe care le-a avut drept modele în dezvoltarea ei pe terenul de tenis.
Cu mamă chinezoaică și tată român, Emma Răducanu nu s-a îndepărtat de originile ei, chiar dacă reprezintă Marea Britanie. Tânăra de 19 ani care a uimit întreaga lume anul trecut la US Open a dezvăluit că s-a inspirat din forța mentală a chinezoaicei Li Na și din spiritul de luptă al Simonei Halep.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Mouratoglou a dezvăluit ce rol are în echipa Simonei Halep, înainte de RG: "Nu sunt Dumnezeu!"
ACUM 2 ORE

Emma Răducanu, o nouă declarație superbă la adresa Simonei Halep

"În copilărie, cele două jucătoare pe care le-am admirat cel mai mult au fost Li Na datorită forței ei mentale și mișcării incredibile din teren și pe Simona Halep, pentru că iubesc felul în care joacă și se luptă pentru fiecare minge, fără a fi cea mai înaltă, fără a fi cea mai puternică jucătoare din circuit. E incredibil ce reușește", a spus Emma Răducanu pentru Vogue.
Emma Răducanu a vorbit la superaltiv de Simona Halep și în trecut, la Wimbledon 2021, acolo unde a atras pentru prima dată privirile tuturor: "Bunica mea locuiește în centrul Bucureștiului. Merg la ea de câteva ori pe an, este foarte frumos, iar mâncarea este incredibilă. Mamaia gătește special, îmi plac enorm prăjiturile făcute de ea. Am legături puternice cu Bucureștiul, cu România. O admir pe Simona Halep pentru cât de mult a muncit. E un exemplu pentru mine", spunea Emma Răducanu la Wimbledon.
După ce a fost eliminată în turul trei la Indian Wells săptămâna trecută, Emma Răducanu va reveni în acțiune pe terenul de tenis la Miami Open 2022, care începe pe 22 martie.
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM 2 ORE
Tenis
Mouratoglou vine în România! Evenimentul spectaculos la care va lua parte alături de Simona Halep
ACUM 4 ORE