Londra se pregătește pentru un final de sezon grandios la tenis. La sfârșitul acestei săptămâni, într-un cadru regal, pe scena Royal Albert, are loc un turneu demonstrativ.
În urmă cu 24 de ani, John McEnroe și Bjorn Borg au transformat Royal Albert Hall într-un câmp de luptă pentru reînnoirea faimoasei lor rivalități. Duminică, Emma Răducanu va ajuta la tragerea cortinei după sezonul 2021, unul memorabil pentru tânăra jucătoare.
Tenis
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea! Distincția primită de sportivă
ACUM 3 ORE
Sportiva britanică de origine română va juca un meci demonstrativ împotriva Gabrielei Ruse. Va fi și prima apariție pe teren a Emmei Răducanu în fața publicului britanic, după câștigarea trofeului US Open.

Emma Răducanu și Gabriela Ruse vor fi pentru prima dată adversare

Partida de la Londra va însemna și prima confruntare între Răducanu șu Ruse, două foarte bune prietene. Chiar dacă este vorba despre un demonstrativ. Cele douăjucătoare au fost partenere de antrenament în turneele în care au evoluat împreună.
Înaintea plecării spre Londra, Gabriela Ruse și-a anunțat prietena că îi va aduce și cozonac.
"Sunt încântată să joc împotriva uneia dintre cei mai bune prietene ale mele din circuit, duminică, în emblematica arenă Royal Albert. Acesta va fi primul nostru meci împreună! Ne-am antrenat împreună de mai multe ori în trecut, dar nu am avut niciodată șansa de fi față în față. Sunt sigură că vom avea un public grozav, care ne va încuraja la acest fantastic eveniment. Abia aștept să vă văd pe toți duminică! Și Emma, pregătește-te: Aduc cozonacul!", a fost mesajul Gabrielei Ruse pe pagina de Instagram.
Ambele jucătoare au avut o ascensiune frumoasă în 2021. Emma Răducanu a ajuns în Top 20 (locul 19) după triumful de la Flushing Meadows. Reprezentanta României a terminat la rândul ei în prima sută mondială, pe locul 85.
În cadrul competiţiei ATP Champions de la Royal Albert (Londra) mai sunt anunțate prezențele unor vedete precum Greg Rusedski, Goran Ivanisevic, Juan Carlos Ferrero, Marcos Baghdatis, David Ferrer, Mansour Bahrami.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Nadal, declarație superbă despre Federer:"O parte întreagă din viața mea s-a dus când el s-a retras"
ACUM 9 ORE
Tenis
Alexander Zverev, avertisment pentru rivali înainte de revenire, după ce a ratat "obiectivul vieții"
ACUM 9 ORE