articol de Răzvan Circeag
Născută în Canada, din tată român și mamă din China, Emma a ajuns la Londra la 2 ani, când părinții săi au fost mutați cu jobul. Aceasta nu și-a uitat originile românești, despre care a vorbit în cadrul unui interviu recent.
În această seară, Emma Răducanu a fost prezentă pe Wembley la triumful istoric al naționalei Angliei, iar înainte de partidă, le-a transmis un mesaj de încurajare "Leilor". Anglia s-a calificat în finală la EURO 2020, după ce a învins 2-1 Danemarca, în prelungiri.
Roland-Garros
Simona Halep, traseu infernal la Roland Garros! Românca s-ar putea duela repede cu Iga Swiatek
ACUM 8 ORE
"Haiidee Angliaa!", a scris Emma Răducanu înainte de startul partidei, alături de o poză cu ea pe Wembley, îmbracată în echipamentul naționalei Angliei.

ANGLIA S-A CALIFICAT PENTRU PRIMA OARĂ ÎN 55 DE ANI ÎN FINALA UNUI TURNEU FINAL

Repriza a doua s-a încheiat cu englezii fiind o prezență constantă la poarta adversă și cu impresia că urma o parte secundă extrem de interesantă.
Partea a doua a meciului nu a fost chiar la fel de intensă ca prima, însă la fel ca în prima repriză, cele două echipe și-au împărțit perioadele de dominare.
În minutul 75, Anglia a fost aproape să primească penalty după ce Norgaard l-a faultat pe Kane în careu. Însă Kane a faultat înainte să ajungă în careu astfel că VAR-ul decide că nu poate fi vorba de penalty.
Spre finalul partidei Danemarca a picat din punct de vedere fizic iar nordicii au cedat total inițiativa. Rezultatul a fost un adevărat asediu la poarta lui Schmeichel, dar echipa pregătită de Hjulmand s-a apărat eroic și a reușit să împingă meciul în prelungiri.
Prelungirile au continuat în același ritm, cu o dominare totală din partea englezilor. Fără să își creeze mari ocazii. Asta până când Sterling a fost faultat în careu de Maehle. Sau de Jansen. Depinde cum alegem să interpretăm, însă arbitrul a interpretat ca fiind penalty și asta e tot ce contează. Harry Kane a ratat, Schmeichel a apărat... însă tot Kane a fost primul la respingere și a adus Anglia din ce în ce mai aproape de prima finală în 55 de ani.
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM 9 ORE
Roland Garros
Djokovic, Nadal și Alcaraz, pe aceeași jumătate de tablou la Roland Garros! Tabloul complet
ACUM 9 ORE