La doar 18 ani, Emma Răducanu a ținut pentru săptămâni întregi prima pagină a publicațiilor, grație reușitei ei fantastice de la US Open, acolo unde a cucerit titlul plecând din calificări și fără a ceda niciun set pe tot parcursul competiției de la Flushing Meadows. Performanța britanicei a fost neașteptată și a atras atenția tuturor, mai ales a sponsorilor, care au făcut coadă la ușa sportivei.
Chiar dacă a uimit pe toată lumea cu parcursul de la New York, Emma Răducanu a atras și foarte multe critici, mai ales prin prisma schimbărilor dese de antrenori. În plus, după US Open, tânăra sportivă din Marea Britanie a înregistrat o serie de rezultate slabe, moment de care contestatarii săi au profitat la maximum.
Australian Open
Emma Răducanu, start lansat la Australian Open! Britanica, tot mai aproape de un duel cu Halep
ACUM 19 ORE

Emma Răducanu le dă replica celor care o critică

Antrenorul de rugby Eddie Jones e fără doar și poate cel mai mare critic al Emmei Răducanu: "Există un motiv pentru care această tânără fată care a câștigat US Open nu s-a mai descurcat prea bine după. Când o vezi pe prima pagină din Vogue, purtând haine de la Christian Dior… E prea multă distragere de la tenis în jurul ei". În plus, Virginia Wade a spus și ea că Emma nu ar trebui să-și lase "mintea sucită" de mirajul sponsorilor.
Totuși, Emma Răducanu a avut un mesaj clar pentru cei care o critică: "Simt că oamenii vor avea opinii și așteptări de la mine, dar mie pur și simplu nu îmi pasă. Nu îmi pasă! Pentru mine, lucrurile care contează sunt așteptările mele și ce fac eu, ce vreau să obțin. Vreau să devin mai bună pe zi ce trece și nu iau în calcul opiniile altcuiva decât celor apropiați mie", a spus campioana de la US Open pentru Sky Sports.
Australian Open
"Vreau un duel Emma Răducanu - Simona Halep!" Care sunt avantajele româncei la Australian Open 2022
14/01/2022 LA 22:18
Sydney Tennis Classic
Cum a explicat Emma Răducanu eșecul drastic din primul tur de la Sydney: "Sunt la început de drum"
11/01/2022 LA 13:42