Jurnaliștii de la Lob and Smash i-au dedicat Simonei Halep un articol în care au explicat măreția româncei în tenisul mondial feminin, precizând, de asemenea, că nu mai are ce să demonstreze în sportul alb. Fostul lider mondial din WTA a cucerit până în prezent două titluri majore și reprezintă o adevărată forță în circuitul feminin de tenis.
"Simona Halep și-a demonstrat calitatea și a cucerit două prestigioase turnee, iar acum are libertatea de a urmări noi obiective pentru a-și cimenta poziția în tenisul mondial. Timp de șase ani, Simona Halep nu a părăsit Top 4 WTA și este campioană la Roland Garros și Wimbledon, iar cu un astfel de CV este absolut clar că nu mai are nimic de demonstrat în circuitul feminin de tenis", au scris cei de la Lob and Smash.

Simona Halep, elogiată în presa din Marea Britanie

Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 9 MINUTE
"Acest fapt îi asigură în 2020 o poziție excelentă. Nu mai trebuie să urmărească punctele din clasament, nu trebuie să se mai chinuie cu reputația sau să se gândească în continuu la titlurile de Grand Slam pentru că are deja două. Halep poate de acum înainte doar să câștige și se poate gândi serios la alte titluri majore. Faptul că Darren Cahill a revenit în echipa româncei reprezintă o nouă oportunitate. Ea își poate plănui acum programul în jurul turneelor mari. Dacă va repeta perfromanțele din 2019 și în 2020, atunci totul poate fi privit ca o reușită", au mai scris britanicii.
Campioana de anul acesta de la Wimbledon va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill. Mai apoi, dubla campioană de Grand Slam va merge la Melbourne pentru primul turneu major al anului (20 ianuarie – 2 februarie).
Australian Open
Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Australian Open! Românca, mare favorită
ACUM 20 ORE
Australian Open
Simona Halep, interviu exclusiv despre obiectivul său la Australian Open! "Presiunea e diferită"
ACUM 21 ORE