Un tânăr tenismen francez, frustrat la maxim pentru că a pierdut în primul tur al unui turneu ITF din Ghana, și-a pălmuit adversarul la fileu, imediat după ce i-a strâns mâna. Este vorba despre Michael Kouame, care a ajuns viral în urma gestului său total nesportiv.
Kouame a fost învins cu scorul de 6-2, 7-6, 6-7 de ghanezul Raphael Nii Ankrah (16 ani). Confruntarea a contat pentru primul dur din cadrul competiției ITF J5 din Accra, capitala Ghanei. Pentru că nu a putut suporta înfrângerea la limită încasată, Kouame a recurs la un gest scandalos și și-a pălmuit adversarul pe teren, imediat după ce partida s-a încheiat.
Roland Garros
Simona Halep - Qinwen Zheng, în turul doi la Roland Garros, live pe Eurosport 1, în jurul orei 16:00
ACUM 5 ORE
CITEȘTE ȘI:

Reacție total deplasată a unui junior francez: și-a pălmuit adversarul după ce a pierdut

Michael Kouame a ajuns primul la fileu și l-a așteptat pe Raphael Nii Ankrah pentru ca mai apoi să-i dea mâna dreaptă și să-l pălmuiască cu stânga, șocând pe toată lumea prezentă la meciul din turul inaugural. Episodul de-a dreptul șocant nu s-a oprit aici, iar întreg conflictual iscat de Kouame s-a extins și în tribune, între staff-urile celor doi jucători.
Bătaia generală din preajma tribunelor a avut loc de asemenea pe teren, sub privirile șocate ale celorlalți spectatori. De altfel, Kouame a fugit de pe teren după palma aplicată adversarului său, de teama că staff-ul tenismenului Raphael Nii Ankrah l-ar putea îmbrânci și lovi pe teren.
Roland-Garros
Nadal a trecut fără probleme de Moutet și e în turul 3 la Roland Garros! Rezumatul partidei
ACUM 6 ORE
Roland Garros
Rafa Nadal, victorie fără emoții cu Moutet, la Roland Garros! Borna impresionantă atinsă de iberic
ACUM 6 ORE