Ieftin, diferit și eficient – aceste trei cuvinte sunt folosite de iberici pentru a descrie proiectul lui Alex Quintanilla, un fundaș din Segunda Division B, de la echipa UD Ibiza. Quintanilla, în vârstă de 29 de ani, se ocupă, de asemenea, și cu ingineria industrială și a pus la punct un aparat care-i ajută pe pacienții cu coronavirus să respire mai ușor, el dezvoltând un proiect inventat în 1995 de Dr. Lucas Picazo, fost director la spitalul Puerta del Mar, din Cadiz. Quintanilla a beneficiat de ajutorul a cinci colegi din Bilbao, Nantes, Madrid, Cadiz și Galicia, ei punând bazele acestui proiect prin intermediul unei serii de videoconferințe.
https://i.eurosport.com/2020/04/09/2804650.jpg
Munca în cadrul acestui proiect a fost foarte intense în ultimele 19 zile. Am dedicat în jur de 12 ore pe zi, dar a meritat. Când vezi rezultatul te simți fericit și responsabil, Tot ce am făcut a fost să îmbunătățim proiectul cu ajutorul tehnologiei. Totul a fost posibil datorită colegilor mei și celor care ne-au livrat notițele, a fost un efort de echipă. Acest aparat se adaptează foarte bine nevoilor unei persoane infectate cu COVID-19 și oferă mai multe șanse pentru aceasta să se vindece. Acest aparat are și un preț. Munca și restul sunt ale noastre, doar aparatul se plătește. Aici nimeni nu e interesat de beneficiul economic, noi doar vrem să colaborăm într-o situație de urgență. E adevărat că nu ventilează ca un aparat conventional, dar are rezultate mai bune. Este mult mai ieftin de asemenea. Pe piață aceste aparate se găsesc la 20,000 de euro, însă al nostru este doar 2,000 de euro.
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM 23 MINUTE
Aparatul cu pricina va fi în mod complet omologat, asta pentru că săptămâna trecută a trecut majoritatea testelor la care a fost supus. În următoarele zile, autoritățile vor analiza condițiile în care acest aparat va fi folosit în cazuri speciale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Djokovic, Nadal și Alcaraz, pe aceeași jumătate de tablou la Roland Garros! Tabloul complet
ACUM O ORĂ
Tenis
Jannik Sinner, contract uriaș cu Nike! Cât va primi italianul în următorii 10 ani
ACUM 3 ORE