Tenis

"Ești un șobolan!" Schimb grosolan de insulte pe Twitter între Nick Kyrgios și Boris Becker

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Boris Becker & Nick Kyrgios

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
30/06/2020 la 13:05

Nick Kyrgios și Boris Becker au întrecut măsura într-un schimb tensionat de replici pe Twitter, totul după ce marele campion german i-a luat apărarea lui Alexander Zverev.

Nick Kyrgios a devenit în ultma vreme un fel de "avocat al poporului" în tenis și critică fiecare mișcare greșită a sportivilor pe timpul pandemiei de coronavirus. Chiar dacă a promis acum câteva zile că se va autoizola pentru a nu îi pune în pericol pe ceilalți, Alexander Zverev a fost surprins petrecând fără să se respecte distanțarea fizică. Chiar și așa, germanul a apărut într-o filmare în mijlocul unei petreceri unde, evident, nu poate fi vorba de distanțare fizică.

Germanul pare să-și fi încălcat propria promisiune de a se autoizola. La petrecerea respectivă a fost prezent, printre alții, și Lucas Pouille. Filmarea a fost distribuită pe Twitter de jurnalistul New York Times Ben Rothenberg, iar Nick Kyrgios l-a taxat imediat pe rivalul lui din circuit, numindu-l pe acesta “egoist”: "Mă trezesc şi văd mai multe lucruri controversate care se întâmplă în toată lumea. Un lucru care m-a blocat a fost să-l văd pe Sascha Zverev din nou, omule. Cât de egoist poţi fi? Cum îndrăznești? Dacă postezi un <tweet> după ce l-ai făcut pe managerul tău să ţi-l scrie în numele tău, spunând că te vei autoizola 14 zile şi că îţi ceri iertare în faţa publicului pentru i-ai pus sănătatea în pericol, cel puţin ai curajul să stai înăuntru 14 zile", a fost mesajul transmis de Kyrgios.

Tenis

Ironicul Nick Kyrgios, lecții pentru Djokovic, Thiem, Zverev și Becker: "Vreo întrebare, băieți?"

IERI LA 11:20

Schimb grosolan de insulte între Kyrgios și Becker

Boris Becker, care a reprezentat un mentor pentru Alexander Zverev în ultimii ani, a sărit în apărarea compatriotului lui și i-a dat replica lui Nick Kyrgios. Câștigător a șase titluri de Grand Slam, Becker l-a numit pe Kyrgios șobolan”: “Nu-mi plac șobolanii! Oricine comentează despre un coleg sau colegă de circuit nu e prietenul meu! Uită-te în oglindă și crezi că ești mai bun decât noi, Nick Kyrgios!”, a fost mesajul campionului german.

Kyrgios a intervenit imediat și a pus paie pe foc: “Pentru Dumnezeu, Boris! Nu concurez și nu încerc să învinuiesc pe nimeni. Este o pandemie și oricine face ceva atât de prostesc ca Alex, voi vorbi despre asta. E simplu. Șobolan? Pentru că îl consider responsabil pe Zverev? Ciudat mod de a gândi, campionule, eu doar observ cum se comportă oamenii CÂND familia mea și familii din toată lumea au făcut ceea ce trebuie făcut. Boris Becker este un idiot mai mare decât am crezut. Poate lovi un voleu, desigur, dar nu e cea mai bună armă a sa”, a scris Kyrgios într-o serie de tweet-uri.

Tenis

Nick Kyrgios îl pune la zid pe Zverev după ce germanul a sfidat măsurile de distanțare fizică

29/06/2020 LA 13:19
Tenis

Reacția lui Kyrgios când a auzit ce a putut să spună tatăl lui Djokovic despre Dimitrov

26/06/2020 LA 10:50
Subiecte asemănătoare
TenisNick KyrgiosBoris BeckerAlexander Zverev
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol