Eugenie Bouchard a creat tenismena perfectă din calitățile a șase jucătoare, printre care și Simona Halep. În opinia jucătoarei din Canada, fostă ocupantă a locului 5 WTA, această tenismena perfectă ar avea în dotare calități de la ea, Petra Kvitova, Serena Williams, Sofia Kenin, Alison Riske și Simona Halep.
De la Simona, Genie spune că ar lua nivelul fizic, despre care a vorbit la superlativ: "La rezistența fizică trebuie să o aleg pe Halep. E foarte puternică și poate învinge pe oricine. Triumful de la Roland Garros este dovada", a spus Eugenie Bouchard pentru Tennis Channel International.

Eugenie Bouchard: cum arată tenismena perfectă

Tenis
"Mi-e greu să mă gândesc la asta!" Ce a spus Simona Halep la plecarea spre Moscova
ACUM 13 ORE
  • Serviciu: Petra Kvitova
  • Forehand și calități atletice: Serena Williams
  • Backhand: Eugenie Bouchard
  • Inteligență: Sofia Kenin
  • Dorință de victorie: Alison Riske
332 este locul pe care Eugenie Bouchard a ajuns să-l ocupe în ierarhia WTA. Ea a ajuns cel mai sus pe locul 5 WTA, pe 20 octombrie 2014. În acel an a câștigat primul și singurul titlu al carierei ei, la Nurnberg. Altfel, Genie este cunoscută pentru performanța uriașă bifată în 2014 la Wimbledon, atunci când a disputat ultimul act în compania Petrei Kvitova după ce trecuse în semifinale de Simona Halep.
La turneele de Grand Slam, Genie a ajuns până în semifinale la turneele de la Australian Open (2014) și Roland Garros (2014). La US Open, sportiva din Canada nu a reușit să depășească niciodată faza optimilor de finală, ea ajungând în această fază de două ori, în 2014 și 2015.
Tenis
Simona Halep a anunțat cine va face parte din echipa ei înaintea noului sezon competițional
IERI LA 12:45
Tenis
Simona Halep a făcut primele declarații după Indian Wells: "E greu cu antrenamentele!"
13/10/2021 LA 06:16