Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andy Murray, victorios în cel mai lung meci de 3 seturi din 2021: "E o premieră în cariera mea!"

Irina Aldea

Publicat 20/10/2021 la 14:48 GMT+3

Andy Murray s-a calificat în optimile de finală ale turneului ATP 250 de la Anvers (Belgia) după un meci maraton cu americanul Frances Tiafoe.

Andy Murray

Credit imagine: Getty Images

Fost lider mondial în clasamentul ATP, britanicul Andy Murray (locul 172 ATP) s-a calificat în optimile finală ale turneului ATP 250 de la Antwerp (Belgia), după un meci fantastic disputat în compania americanului Frances Tiafoe (48 ATP), scor 7-6 (2), 6-7 (7), 7-6 (8), după trei ore şi 45 de minute de joc.
picture

Antwerp: Andy Murray, victorie fantastică în fața lui Tiafoe, după cel mai lung de 3 seturi din 2021

Toate cele 3 seturi disputate s-au încheiat în tie-break. Câștigător a 3 titluri de Grand Slam, Andy Murray a salvat o minge de set în manșa inaugurală, iar în decisiv a salvat două mingi de meci. Britanicul a reuşit 21 de aşi și a câștigat cu un punct mai mult decât adversarul său (134-133). ATP a confimat că acesta e cel mai lung meci de 3 seturi din 2021.

Andy Murray, victorios la finalul disputei anului 2021 în categoria meciurilor de 3 seturi

"Cred că e pentru prima dată în cariera mea când joc un meci în trei tiebreak-uri. E cel mai lung meci de trei seturi pe care l-am jucat vreodată, de departe. Sunt obosit, dar a fost o bătălie incredibilă. Tiafoe a servit incredibil și a lovit puternic. Nu mă deranjează să joc meciuri lungi, dar acesta a fost dus la un alt nivel. Am discutat cu Frances după meci. Îmi voi aminti acest succes pentru tot restul carierei", a spus Andy Murray după meci.
În optimile de finală ale turneului organizat în Belgia, Andy Murray îl va înfrunta pe argentinianul Diego Schwartzman, număr 13 ATP, meci care va reprezenta o provocare și mai mare pentru fostul lider mondial din clasamentul ATP. Murray (34 ani, 172 ATP) a fost campion în 2019 la turneul de la Antwerp.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo