Un total de 230 de ore de transmisiuni IN DIRECT pe Eurosport 1 si Eurosport 2 vor oferi o acoperire completa a evenimentului, inclusiv elemente de realitate augmentata in “Antrenorul”, dar si mai multe detalii in magazinul “In Culisele Performantei”. Echipa Eurosport va realiza interviuri pe teren dupa fiecare partida importanta.
Expertul: Mats Wilander
Mats Wilander colaboreaza cu Eurosport inca din 2007. De atunci, legendarul suedez, care a castigat numeroase turnee de Grand Slam (dintre care 3 la Roland Garros), a devenit treptat unul dintre cei mai fini consultanti de tenis. Experienta sa il ajuta sa conduca interviurile cu cei mai buni jucatori, iar Mats a devenit cu comentator complet cu un punct de vedere clar atat in turneul feminin cat si in cel masculin.
Australian Open
Ora de start la meciul Simona Halep – Magdalena Frech, în primul tur la Australian Open 2022
ACUM 13 MINUTE
Prezentatoarea: Barbara Schett
Barbara Schett este o fosta jucatoare din Austria, care colaboreaza cu Eurosport inca din 2010 in calitate de reporter acreditat la fata locului. Barbara Schett a reusit sa faca parte din topul celor mai bune jucatoare in perioada 1995 - 2005. A castigat trei titluri WTA, ajungand de opt ori in turul patru al turneelor de mare slem, iar in 1999 a ajuns in sferturi la US Open. S-a situat pe locul 7 in clasamentul WTA. Barbara va prezenta magazinul “Game, Set si Mats” si va lua interviuri celor mai buni jucatori.
Antrenorul: Patrick Mouratoglou
Patrick Mouratoglou este antrenorul Serenei Williams din 2012, presedintele si fondatorul Academiei Mouratoglou (Grigor Dimitrov, Jérémy Chardy, Marcos Baghdatis), colaboreaza cu Eurosport France in calitate de comentator si este blogger pentru eurosport.com inca din 2011. Pe perioada Openului Francez, va fi “Antrenorul” pentru Eurosport.
Intr-un program de 3 minute, Patrick Mouratoglou adreseaza cateva sfaturi virtuale unui jucator inainte de transmisiunea IN DIRECT a meciului.
MAGAZIN: GAME, SET & MATS
"Game, Set si Mats" este magazinul Eurosport dedicat turneelor de Grand Slam, transmis de la fata locului si prezentat de Mats Wilander si Barbara Schett. Intr-o atmosfera relaxata, Mats si Barbara fac analiza partidelor desfasurate si avancronica celor care urmeaza sa aiba loc. Mats are un punct de vedere unic, sustinut de experienta sa atat ca jucator cat si ca prezentator TV. Eurosport este in mijlocul actiunii, la fel ca si studioul unde sunt invitate staruri precum Novak Djokovic, Roger Federer, Simona Halep sau Serena Williams.
Primul magazin, numit “Game, Set si Mats Extra”, este transmis IN DIRECT aproximativ de la ora 11:30, in timpul sesiunii de noapte si are o durata de 15 minute.
Al doilea magazin, deja traditional acum, “Game, Set si Mats”, are 30 de minute si cuprinde analiza meciurilor, cele mai interesante imagini video, recomandarile “Antrenorului” si interviuri cu vedetele zilei.
Australian Open
Australienii continuă să ia măsuri împotriva lui Djokovic! Anunțul ministrului afacerilor interne
ACUM 2 ORE
Australian Open
Vis spulberat pentru jucătorul care l-ar fi înfruntat luni pe Djokovic: "Acum nu mai are sens"
ACUM 5 ORE