Update: Simona Halep vs Flavia Penneta: Live pe Eurosport SD și pe Eurosport 2 de la ora 18.00. După finalul etapei din Turul Spaniei meciul poate fi urmărit și pe Eurosport HD. Urmează apoi a doua semifinală feminina - Serena Williams vs Roberta Vinci. De la miezul noptii incep semifinalele baietilor: meciul Djokovic vs Cilic e urmat de duelul elvetian Federer vs Wawrinka / Live pe Eurosport.
Ploaia a afectat de mai multe ori programul din a doua săptămână de la Flushing Meadows. Astfel, deși inițial erau programate să se joace vineri dimineața începând cu ora 2.00, semifinalele feminine au fost mutate pentru vineri seara. Simona Halep vs Flavia Pennetta va începe de la ora 18.00, confruntarea fiind urmată de duelul Serena Williams vs Roberta Vinci. Începutul meciului Simonei va fi transmis pe Eurosport 2 iar după finalul etapei din Turul Spaniei transmisiunea se va muta pe Eurosport.
Vom avea o noapte plină de tenis la cel mai înalt nivel și asta pentru că de la ora 24.00 sunt programate semifinalele masculine. Deschiderea o va face chiar campionul din 2014, Marin Cilic urmând să-l întâlnească pe Novak Djokovic. Ambii au câte un titlu la US Open (sârbul l-a cucerit în 2011) însă palmaresul meciurilor directe este unul incredibil: 13-0 în favoarea liderului ierarhiei ATP. Dacă primul meci dintre cei doi a avut loc în 2008/ 16-mi de finală în Dubai, ultima confruntare directă o consemnăm chiar anul acesta la Wimbledon. Djokovic s-a impus în sferturile de finală cu un triplu 6-4.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
ACUM O ORĂ
Apoi, ultima semifinală a zilei de pe Arthur Ashe propune un duel sută la sută elvețian: Stan Wawrinka vs Roger Federer. Chiar dacă din punctul de vedere al statisticii am putea spune că vom avea un duel dezechilibrat, ca și în cazul primei semifinale, nici aici nu e adevărat. Roger conduse cu 16-3 la meciuri directe însă victoriile de anul acesta au fost împărțite: Federer s-a impus la Roma iar Wawrinka la Roland Garros. Trebuie însă menționat faptul că toate cele 3 succese ale lui Stan au venit pe zgură. În plus, aici la New York, Federer are 5 titluri consecutive între 2004 și 2008 iar Wawrinka este doar pentru a doua oară în semifinale, după 2013.
Eurosport transmite în direct semifinalele de la US Open:
- Halep vs Pennetta (18.00 pe Eurosport 2, după 19.00 pe Eurosport) plus Williams vs Vinci
- Djokovic vs Cilic (ora 24.00) plus Federer vs Wawrinka
Programele Eurosport se văd online pe Eurosport Player.
Australian Open
Kunieda - Hewett - Australian Open
ACUM 2 ORE