De luni până vineri, cele mai importante meciuri ale turneului de la Nottingham pot fi urmărite Live pe Eurosport începând cu ora 14.00. Apoi, finala competiției e transmisă de asemenea în direct, sâmbătă de la ora 16.00. Confruntările de pe iarba britanică se văd în direct online pe Eurosport Player.
Nume importante din circuitul ATP au decis să facă la Nottingham o ultimă repetiție înaintea turneului de la Wimbledon. Așadar, pe tablou îi avem pe David Ferrer, Gilles Simon, Feliciano Lopez (deținătorul trofeului), Leonadro Mayer, Sam Querrey sau Dominic Thiem. Chiar din 16-zecimi vom avea parte de un duel interesant, pentru că față în față vor sta principalul favorit David Ferrer și Marcos Baghdatis, cel care în 2006 reușea să ajungă până în finala de la Australian Open și în semifinale la Wimbledon. Nici al doilea cap de serie nu are o misiune ușoară, în deschiderea turneului Gilles Simon îl va înfrunta pe spaniolul Marcel Granollers.
Până anul trecut turneul se ținea la Eastbourne iar campion în 2014 a fost Feliciano Lopez. A fost atunci o victorie în 3 seturi contra francezului Richard Gasquet, 6-3, 6-7, 7-5. Acum, spaniolul Lopez este favorit 3, a avut culoar liber în primul tur și își așteaptă primul adversar ce se va alege în urma meciului Pablo Carreno Busta (Spania) vs Taylor Harry Fritz (Statele Unite).
Australian Open
Novak Djokovic se întoarce, în cele din urmă, în Serbia. Inițial voia să rămână la Marbella
PESTE 38 MINUTE
Eurosport transmite Live turneul ATP de la Nottingham, zilnic de la ora 14.00, finala fiind programată sâmbătă la 16.00.
Australian Open
Australian Open : Day 1 - Highlights GRIEKSPOOR vs FOGNINI
ACUM O ORĂ
Australian Open
Super-anunțul făcut de Halep înainte de debutul la Australian Open 2022. Simo e extrem de optimistă
ACUM O ORĂ