Djokovic a fost criticat dur după ce el, Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki, au fost depistați pozitiv cu COVID-19 în urma evenimentului de caritate organizat în Serbia și Croația.
Amritraj a declarat pentru Reuters că deși intențiile lui Djokovic erau ”absolut corecte” și el a urmat regulile guvernelor, sârbul ar fi trebuit să se asigure că toată lumea este în siguranță la turneu.
”Dacă ne uităm în urmă, da, cu siguranță ar fi trebuit să fie mai precaut înainte să organizeze acest turneu. Deși există reguli ale guvernelor locale, cred că este important să respectăm și niște principii de bun simț”, a declarat el.
Tenis
Emma Răducanu, avertizată de o câștigătoare de Grand Slam, care a decăzut complet după marele succes
ACUM 12 ORE
Djokovic și-a cerut scuze și a recunoscut ulterior că evenimentul a fost organizat probabil ”prea devreme”.
Amritraj, care a ajuns pe locul 18 mondial în apogeul carierei și i-a învins Bjorn Borg, Rod Laver și Jimmy Connors, consideră că turneul ar fi fost bun pentru tenis pentru că a adus sportul din nou în casele oamenilor.
Djokovic este acum președintele consiliului jucătorilor din ATP iar Amritraj, care a ocupat același post pentru patru mandate din 1989, a afirmat că acest lucru vine cu o mare responsabilitate.
”La fel este valabil și pentru Roger Federer sau Rafael Nadal, orice fac ei are o mare influență asupra sportului și asupra părerilor oamenilor”, a adăugat el.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
ACUM 14 ORE
Tenis
Prima reacție a lui Diego Schwartzman, după ce a fost învins de un puști fără clasament în ATP
ACUM 17 ORE