Pentru iubitorii de tenis neutri, meciul dintre Irina Begu și Johanna Konta a fost un adevărat spectacol, însă pentru cei direct implicați a fost un roller-coaster emoțional. Britanica a avut două mingi de meci, în timp ce Irina a fructificat de-abia a noua șansă de a închide partida din optimile "Gippsland Trophy". A fost 4-6, 7-6(10), 7-6(4) pentru jucătoarea noastră, la capătul unui duel incredibil care s-a încheiat după trei ore și 35 de minute de joc.
În sferturile de finală, Irina Begu se va duela cu japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2 la turneul la care participă și Simona Halep. Înainte de duelul dintre Irina Begu și Naomi Osaka, Eurosport a obținut o reacție de la Alexandra Dulgheru, care a admirat forma fizică actuală a Irinei, despre care ne-a spus că s-a preăgtit foarte bine în perioada de dinainte de plecarea spre Australia. De altfel, Irina s-a antrenat în cele două săptămâni petrecute în carantina de la Adelaide cu Simona Halep.
- Alexandra, poate Irina să treacă de Osaka în sferturi la Melbourne?
Tenis
Românii s-au înghesuit să o vadă pe Emma Răducanu la antrenament. Discurs superb în română
ACUM 19 ORE
"N-am văzut meciul cu Johanna Konta, dar chiar înainte să discutăm m-am uitat pe scoruri și am văzut că a câștigat în trei seturi greu și chiar m-am gândit că a fost un super-meci. Am aflat acum cam care a fost situația. Cred că a fost un meci nebun, și-a luat revanșa pentru că îți aduci aminte, a pierdut destul de ușor în fața ei (n.r. în fața Johannei Konta) la Roma. Mă bucur pentru ea pentru că având același preparator fizic am văzut-o destul de des la antrenamente și chiar s-a pregătit foarte bine.
Nu mă mir că a rezistat, pentru că și meciul trecut a avut un duel lung. E clar că fizic rezistă mult mai bine. Cu Naomi mi se pare pentru ea o provocare foarte interesantă. Eu zic că are șanse să o încurce, are șanse să o și bată, dar asta depinde și de dispoziția pe care o are Naomi Osaka mâine. Dacă se enervează și vrea să termine prea repede punctele, apar momentele în care le scapă destul de repede. De Irina sunt singură că e în formă, depinde de ea cât de bine se simte după trei meciuri lungi, ce resurse mai are. De abia aștept să văd meciul"Alexandra Dulgheru
Openul Australian... toate meciurile în direct și fără reclame numai pe Eurosport Player.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Emma Răducanu a sosit în România. Surpriza de care a avut parte
23/10/2021 LA 09:17
Tenerife Ladies Open
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală de la Tenerife, după o partidă de aproape trei ore
21/10/2021 LA 14:44