Organizatorii Grand Slam-ului de la Antipozi au anunțat sâmbătă programul primei zile de întreceri, iar Simona Halep se va număra printre cei care vor evolua pe 8 februarie. Prin urmare, meciul dintre Simona Halep și Lizette Cabrera (140 WTA) va fi primul din sesiunea de seară de pe Rod Laver Arena, urmând să înceapă la ora 10:00 (ora României). Duelul va fi transmis în direct pe Eurosport și pe Eurosport Player, dar și în format live text pe eurosport.ro.
Marea noastră campioană a petrecut o perioadă de 14 zile în carantină la Adelaide, înainte să vină la Melbourne pentru primul turneu de Grand Slam din acest sezon. Simona Halep ne-a acordat un interviu în exclusivitate de la Melbourne în care a vorbit despre cum se simte fizic, mental, ce planuri are pentru 2021, dar și cât de multă bucurie îi provoacă faptul că va avea parte de susținerea fanilor din tribune.

Simona Halep, interviu exlcusiv pentru Eurosport înainte de Australian Open

Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Despre experiența de la Adelaide (carantina și turneul demonstrativ): "Carantina n-a fost deloc ușoară, 14 zile să stai în cameră... atât de mult și să ai voie doar 4 ore, 4 ore și jumătate pe zi să mergi la teren n-a fost deloc ușor, dar nu pot să mă plâng pentru că am avut condiții foarte bune, am avut o cameră foarte mare, am avut un balcon, ceea ce a însemnat foarte mult. Faptul că am putut să jucăm în fața unui public extraordinar imediat după carantină mi-a dat o senzație foarte plăcută și încredere că totuși o să revenim la viața normală în curând".
Despre starea fizică și mentală înaintea noului sezon competițional: "Mă simt bine, mental sunt pregătită de acest turneu, am avut o pauză destul de lungă de anul trecut de la Roland Garros din octombrie, m-am pregătit cât am putut de bine, am avut un turneu aici înainte, câteva meciuri bune, sunt bine mental și sper să dau tot ce am mai bun la turneu".
Despre obiectivele pe care le are în noul sezon competițional: "Îmi doresc să câștig o medalie la olimpiadă, nu contează de care, dar să fie o medalie, și bineînțeles la fiecare Grand Slam pe care-l joc să fac un rezultat bun".
Despre condițiile de joc de la Australian Open și diferențele de suprafață: "Terenurile sunt mai rapide, am simțit acest lucru de la primul antrenament, chiar și terenurile mari sunt puțin diferite față de cele de antrenament, dar suprafața este mai rapidă".
Despre prezența spectatorilor în tribune: "Sunt foarte entuziasmată de ce o să vină pentru că un an de zile mi-a lipsit foarte mult publicul, energia pe care ei ne-o dau în timpul meciurilor este nemaiîntâlnită, așa că de abia aștept să joc în fața lor și să primesc energia lor".

Australian Open 2021 | Interviu exclusiv cu Simona Halep înaintea primului turneu de Grand Slam

Așa arată traseul virtual al Simonei Halep:
  • 1R: Lizette Cabrera
  • 2R: Doi/Tomljanovic
  • 3R: Kudermetova
  • 4R: Swiatek/Rybakina
  • QF: Serena Williams
  • SF: Osaka/Muguruza
  • F: Barty/Kenin/Svitolina
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02