Fulvio Fognini, tatăl lui Fabio, a transmis pe contul personal de Twitter că turneul de la Miami a fost anulat. Acesta a precizat că fiul lui l-a informat într-o discuție purtată la telefon. La doar câteva minute distanță, Sky Sport Italia a oferit de asemenea informația. ”Miami Open a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus”, au transmis cei de la Sky Sport. Organizatorii nu au emis deocamdată un comunicat oficial, dar este de așteptat ca acest lucru să se întâmple cât de curând.
Miami Open era programat să se dispute între 24 martie - 4 aprilie. Inițial, organizatorii turneului de la Miami au anunțat pe contul oficial de Twitter că evenimentul se va desfășura în condiții normale, în contextul în care tot mai multe evenimente sportive din lume se desfășoară fără spectatori sau sunt amânate.
US Open
US Open, ziua 8 | Alcaraz, victorie magică în fața lui Cilic! Nadal, OUT în optimi
05/09/2022 LA 10:02
”Miami Open va avea loc așa cum era programat, între 23 martie și 5 aprilie. Siguranța rămâne o prioritate și vom monitoriza cu atenție ce se întâmplă în continuare cu COVID-19. Vom colabora cu autoritățile federale și locale în acest sens, la fel și cu organizațiile de sănătate. De asemenea, colaborăm cu ATP și WTA privind recomandări pentru cele mai bune practici pentru a avea un mediu sigur pentru fani, jucători și staff”, a fost comunicatul organizatorilor.

Simona Halep ar fi trebuit să evolueze la Miami

La competiția din Florida ar fi urmat să evolueze și Simona Halep, care își anunțase retragerea de la Indian Wells, din cauza unei accidentări la picior. Antrenorul ei, Darren Cahill, a declarat de curând că cel mai înțelept lucru de făcut în cazul pandemiei de coronavirus este ca tenisul să ia o pauză.
Dacă turneul de la Miami va fi anulat, atunci totul se va reseta pentru noi, pentru că după Miami totul se mută în Europa. În Italia e o criză majoră și avem Openul Italiei în câteva luni, pentru ca apoi să urmeze Openul Franței. În jurul acestor turnee ai între opt și zece evenimente pe zgură în diferite țări. Cred că e înțelept să luăm o pauză, să vedem ce se întamplă în următoarele două sau patru săptămâni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
US Open, ziua 6 | Sinner, Swiatek, Nadal, Alcaraz, Pegula și Kvitova, în optimile de finală
03/09/2022 LA 09:52
US Open
"Să facă ce naiba vrea!" McEnroe, răspuns acid după ce Nadal a spus că "va discuta" cu americanul
01/09/2022 LA 21:41