Simona Halep a avut un an bun,m în ciuda problemelor provocate de pandemia de coronavirus. Jucătoarea de tenis a impresionat prin cele 3 titluri cucerit în 2020 și a încheiat sezonul pe poziția a doua. Îan ancheta anuașă organizată de Prosport, fanii, dar și jurnaliștii au desemnat-o pe Halep ca fiind cea mai bună sportivă dinm România.
„Le mulțumesc că au votat! E un premiu frumos, îmi arată că am muncit bine. E un trofeu pe care îl voi pune în vitrina mea și mă voi uita cu drag la el de fiecare dată” a declarat Halep după ce primit premiul.
Deși este fan declarat Federer, Halep s-a inspirat de la rivalul Nole Djokovic când a venit vorba de caracterizarea anului. După câștigarea Australian Open pentru a 7-a oară în carieră, în 2019, sârbul a spus "Nu e rău deloc!".
Australian Open
Simona Halep a dezvăluit cine e sportiva sa preferată! Ce i s-a părut cel mai greu la AustralianOpen
ACUM 3 ORE
"Mă bucur că am reușit să ajung la această performanță, voi munci zi de zi pentru că imi doresc și alte lucruri mai mari. Sper să fiu sănătoasă și să pot evolua cât mai mult. Nu e rău deloc" a spus Halep pentru Prosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/13/2752318.jpg

Trei fete au monopolizat podium în 2020

Simona Halep le-a devansat pe Cristina Neagu și Ana Maria Brânză în topul celor mai valoroși sportivi din 2020. În aceastăp ancheta jumătate dintre puncte au fost obținute de la fani, iar cealaltă jumătate a venit din partea jurnaliștilor.
Câștigătorii celorlalte premii ProSport sunt:
  • Fotbalistul român al anului – Dennis Man (FCSB)
  • Fotbalistul străin al anului în România – Elvir Koljic (Universitatea Craiova)
  • Antrenorul anului – Răzvan Lucescu (Al Hilal)
  • Hall of Fame – premiu atribuit exclusiv de redacția ProSport – Cristian Gațu (handbal)
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 8 ORE
Australian Open
Moment istoric în semifinalele Australian Open: de 9 ani nu s-a mai întâmplat așa ceva într-un GS
ACUM 13 ORE