În acest moment, toate competițiile de tenis din lume, atât la masculin, cât și la feminin, sunt întrerupte, ca urmare a pericolului coronavirus. Se spera ca turneele să se reia îi iunie, însă organizatorii de la Wimbledon, turneu care ar trebui să se desfășoare între 29 iunie și 12 iulie, nu sunt siguri încă de nimic.
Emilio Sanchez vine cu o variantă și mai pesimistă: fostul mare jucător spaniol are îndoieli serioase că va mai putea fi ținut vreun turneu anul acesta, independent de evoluția COVID-19. Asta pentru orice jucător pătrunde într-o țară străină ar trebui să fie izolat timp de 14 zile, ceea ce complică teribil lucrurile.
"Nu cred că va mai fi tenis în 2020, nu cred că acest lucru e posibil în acest moment. Chiar și când situațiile vor fi stabile în fiecare țară, în momentul în care cineva vine pentru a evolua la un turneu trebuie să stea 14 zile în carantină. E procedura standard. Este imposibil ca jucătorii să fie ținuți câte două săptămâni în carantină înainte de fiecare turneu, de aceea zic că nu se va mai juca", a spus Emilio Sanchez Vicario, citat de tennisactu.net.
Moselle Open
Andy Murray e în sferturi la Metz, după o evoluție solidă în fața lui Pospisil! Rezumatul partidei
ACUM 30 MINUTE
Chiar dacă sora lui a fost mult mai celebră în tenisul mondial, Emilio a reușit și el o serie de rezultate notabile la finalul anilor '80 - începutul anilor '90.
Cu 15 turnee în palmares, Emilio Sanchez a ajuns cel puțin în optimile de finală la fiecare din cele patru turnee de Grand Slam. În tota, a câștigat 15 turnee la simplu, ocupând la un moment dat locul 7 mondial. O performanță importantă, judecând după cât de echilibrată era lupta la vârf în acea vreme și ce mari jucători erau în circuit.
La dublu, Emilio Sanchez a avut performanțe și mai bune, fiind chiar numărul unu mondal. El a cucerit trei turnee de Grand Slam, obținând și argintul olimpic, la Seul (1988).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Moselle Open
Rezumatul partidei Andry Murray - Vasek Pospisil
ACUM O ORĂ
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
ACUM 12 ORE