Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena Williams a fost nevoită să abandoneze încă din primul tur la Wimbledon 2021, în meciul cu bielorusa Aliaksandra Sasanovich. După doar 33 de minute, la scorul de 3-3, Serena a alunecat pentru a doua oară pe iarbă și a căzut. Cu ochii în lacrimi, aceasta nu a mai putut continua și a părăsit terenul în aplauzele spectatorilor.
După accidentare, Serena Williams și-a luat rămas bun de la spectatori într-un mod care a ridicat multe semne de întrebare. Dacă Boris Becker a spus că timpul nu iartă pe nimeni, iar Serena ar trebui să-și pună câteva semne de întrebare, alte voci importante din lumea sportului alb au interpretat gestul americancei drept un semn de rămas bun definitiv pentru fanii de la Wimbledon.

Ce răspuns a dat Patrick Mouratoglou referitor la posibila retragere a Serenei Williams din circuit

Mutua Madrid Open
Simona Halep poate urca într-un clasament istoric dacă se califică în sferturi la Madrid
01/05/2022 LA 17:55
Patrick Mouratoglou, antrenorul americancei, a recunoscut de curând că este întrebat în continuu când se retrage eleva lui din circuit, având în vedere că în septembrie, Serena Williams va împlini 40 de ani. Francezul a spus că nu poate vorbi în locul americancei, dar că poate totuși să ofere un răspuns.
"Nu sunt nerăbdător să răspund la asemenea întrebări în locul ei. Nu știu ce gândește ea, dacă ia în calcul că acesta a fost ultimul Wimbledon pentru ea sau nu, de foarte multe lucruri depinde această decizie. Tot ce vă pot spune eu este că știe și ea că sfârșitul e mai aproape acum decât era la începutul carierei. Toți știm asta, așa-i?", a spus Mouratoglou după abandonul americancei la All England Club.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Cum l-a convins Simona Halep pe Mouratoglou să-i devină antrenor! Dezvăluirea francezului
26/04/2022 LA 06:42
Tenis
Serena l-a surprins pe Mouratoglou, după ce francezul a semnat cu Simona Halep: "Greu de descifrat"
15/04/2022 LA 16:49