Articol scris de Alex Masgras
Jucătoarea japoneză în vârstă de 23 de ani a provocat o adevărată furtună la Roland Garros după ce a anunțat că nu va mai participa la conferințele de presă. După ce a fost amendată și amenințată cu excluderea de la cele patru turnee de Grand Slam, Naomi Osaka s-a retras din turneu și a luat o pauză.
După ce a sărit și peste turneul de la Wimbledon, Osaka este pregătită să revină pe teren la Jocurile Olimpice de la Tokyo. De asemenea, Osaka a anunțat că nu va mai refuza să participe la conferințele de presă.
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
ACUM 9 ORE

Naomi Osaka: "Tenisul este lucrul care mă face cel mai puțin timidă"

Într-o discuție cu cei de la Racquet Magazine, numărul 2 mondial spune că nu îi este frică de nimic și le dă o replică celor care o critică: "Tenisul este lucrul care mă face cel mai puțin timidă. La finalul zilei, chiar dacă nu câștig meciul respectiv, știu că am jucat mai bine decât 99% din populație".
Naomi Osaka se pregătește acum pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo: "Mă pregătesc încetul cu încetul, astfel încât să fiu la cel mai bun nivel pentru Olimpiadă", a spus Osaka, citată de Yahoo Sports. De asemenea, jucătoarea japoneză a dezvăluit că va participa la conferințele de presă, dar va avea grijă și de sănătatea sa mentală în același timp: "De când sunt în atenția lumii, am avut mai multe episoade în care m-am confruntat cu anxietatea. Acest lucru se întâmplă în mod special la turneele mari", a mai adăugat Osaka.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Emma Răducanu, peste Naomi Osaka? Estimările experților privind ascensiunea campioanei de la US Open
17/09/2021 LA 06:52
Tenis
Naomi Osaka, singura jucătoare de tenis inclusă în topul celor mai influenți oameni din lume în 2021
16/09/2021 LA 08:20