Meciul dintre Nick Kyrgios și canadianul Felix Auger-Aliassime a început cu întârziere dintr-un motiv inedit. Australianul și-a uitat încălțările de meci la vestiare și acestea au trebuit aduse de un oficial de la Wimbledon.
”Mi-am uitat încălțările de tenis în vestiar. Credeam că sunt profesionist. Mi-am pregătit racheta, mi-am pregătit echipamentul... Am ieșit pe teren atât de încrezător și apoi... BAM! Mi-am uitat încălțările în vestiar”, a afirmat Kyrgios pe teren în timp ce își aștepta încălțările.
Roland-Garros
Simona Halep, traseu infernal la Roland Garros! Românca s-ar putea duela repede cu Iga Swiatek
ACUM 3 ORE
Auger-Aliassime nu a părut deranjat de momentul inedit și nici de faptul că Kyrgios se lega la șireturi atunci când amândoi erau la fileu înainte de începerea partidei.
Totuși, meciul nu s-a încheiat deloc în aceeași atmosferă relaxată pentru Kyrgios. Australianul câștigase cu 6-2 primul set pentu a-l ceda apoi pe al doilea cu 6-1. În cele din urmă, Kyrgios a fost nevoit să se retragă din cauza unei accidentări.
”N-am mai jucat tenis la acest nivel de foarte mult timp. Mai ales să joc cu jucător atât de bun ca Felix..am nevoie de cea mai bună armă a mea, de serviciu și am simțit că ceva nu este în regulă încă din primul set. Asta este. Este un mare jucător, va face lucruri speciale în acest sport”, a declarat Kyrgios după meci.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM 3 ORE
Roland Garros
Djokovic, Nadal și Alcaraz, pe aceeași jumătate de tablou la Roland Garros! Tabloul complet
ACUM 4 ORE