Tenis
Fed-Cup Singles

Ashleigh Barty, în lacrimi după înfrângerea din Fed Cup: "Am așteptat asta șase luni. E dezamăgitor"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ashleigh Barty

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
10/11/2019 la 14:19

Prima rachetă a Australiei s-a arătat dezamăgită de rezultatul finalei Fed Cup la conferința de presă din Perth.

Ashleigh Barty, prima rachetă a Australiei, care a avut un sezon 2019 incredibil, a încheiat anul cu o decepție pe plan sportiv, asta pentru că Australia a avut șanse uriașe la titlu, însă Franța a reușit până la urmă să-și adjudece victoria la Perth, cu scorul general de 3-2. Barty a câștigat primul meci, însă le-a pierdut pe următoarele două.

În prima zi de Fed Cup, Ashleigh Barty a învins-o în mod categoric pe Caroline Garcia, scor 6-0, 6-0, însă duminică, australianca a avut parte de un adversar mult mai inspirit, mai dornic de victorie. Astfel, Barty a cedat în fața Kristinei Mladenovic, scor 6-4, 4-6, 6-7. La dublu, Barty și Stosur au fost învinse de cuplul Garcia/Mladenovic, scor 4-6, 3-6.

Tenis

"Am vrut să mă asigur că face față!" Simona Halep ține legătura cu liderul mondial din WTA

21/04/2020 LA 12:41

Ashleigh Barty: "E dezamăgitor, dar nu am regrete"

"Personal, nu mi-aș dori să stau aici cu altcineva. A fost o călătorie incredibilă. Să fim capabili să fim în finala Fed Cup este ceva foarte prețios. Ne vom bucura și ne va ambiționa pentru anul viitor. Să joc în fața a 14,000 de australieni a fost incredibil și un moment special al vieții mele. Cred că fiecare întâlnire din Fed Cup pe care am avut-o în Australia a câștigat din ce în ce mai multă atenție și expunere", a spus Barty la conferința de presă de la Perth.

"Cred că se poate vedea cât de mult înseamnă această finală pentru noi și cu siguranță este dezamăgitor să stăm aici în fața voastră ca învinse. Va fi foarte dificil să accpetăm acest rezultat. Este ceva ce am așteptat timp de șase luni. Acum mă voi concentra pe odihnă, recuperare și reflectare asupra acestui sezon competițional. Cred că pentru noi toți, călătoria pe care am avut-o în Fed Cup este pur și simplu remarcabilă, cel puțin în ultimii doi ani. Am luptat cât de mult am putut. Sper să-mi fi făcut echipa mândră, pe toți australienii, pentru că am luptat din greu, cu toate resursele rămase. Cred că aș fi putut face lucrurile puțin diferit, dar tot nu am regrete. A fost un sezon incredibil pentru mine, am făcut tot ce am putut pentru această echipă", a mai completat ea.

Tenis

"Bianca era numărul 1 mondial dacă era aptă de joc" Cuvinte mari despre Andreescu

17/04/2020 LA 15:48
Tenis

Simona Halep nu poate fi întrecută de Ashleigh Barty! Anunțul WTA cu privire la clasament

16/04/2020 LA 09:41
Subiecte asemănătoare
TenisFed-Cup SinglesAshleigh Barty
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol