Tenis
Fed-Cup Singles

Serena da, Simona nu. Serena Williams va evolua la Fed Cup după o pauză de doi ani

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Serena

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
16/01/2020 la 07:19

Serena Williams, 38 de ani, a hotărât să evolueze anul acesta la Fed Cup după o pauză de doi ani.

Serena Williams va reveni în echipa de Fed Cup a SUA pentru barajul cu Letonia, de luna viitoare, a anunţat, miercuri, Federaţia Americană de Tenis. Williams, care se află în această perioadă la Melbourne pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, a jucat ultima dată pentru echipa SUA în februarie 2018.

Prezenţa Serenei Williams la confruntarea din 7 şi 8 februarie, de la Everett, Washington, va motiva fără doar și poate echipa Statelor Unite ale Americii. Williams are în Fed Cup un palmares de 13 victorii şi nicio înfrângere la simplu şi trei victorii şi două înfrângeri la dublu. Câştigătoarea confruntării SUA – Letonia se va califica la faza finală a competiţiei, care va avea loc în perioada 14-19 aprilie, la Budapesta.

Tenis

Un an de la finala de poveste câștigată de Simona Halep la Wimbledon 2019 cu Serena Williams

IERI LA 22:03

Fed Cup 2020: Serena da, Simona nu

Simona Halep nu va participa la Fed Cup, ea preferând să se concentreze pe Jocurile Olimpice de la Tokyo. "Am analizat programul cu echipa mea, am ajuns la concluzia că va fi greu să particip la Fed Cup şi am ales Jocurile Olimpice. Ca să fiu aptă 100% pentru Tokyo, ar trebui să am grijă de corpul meu, mi-am propus să fiu atentă la oboseală, nu vreau să ajung stoarsă emoţional la Olimpiadă şi să nu fiu în stare să dau tot ce am mai bun. Am ales Olimpiada şi le urez multă baftă fetelor. Asta nu înseamnă că mă retrag din Fed Cup, mare atenţie, voi juca cu mare drag pentru România şi o voi face cu mândrie", a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.

Tenis

"Halep nu se gândea să câștige!" Antrenorul Serenei Williams, despre finala de la Wimbledon 2019

14/06/2020 LA 08:40
Tenis

Serena Williams nu e de acord cu Simona Halep și Novak Djokovic: "100% va juca acolo!"

13/06/2020 LA 06:22
Subiecte asemănătoare
TenisFed-Cup SinglesSerena Williams
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol