Tenis
Fed Cup

Decizia Simonei Halep după ce România și-a aflat următoarea adversară din Fed Cup

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Halep

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
12/02/2020 la 10:45

Simona Halep, cea mai bună tenismenă din România, a luat deja o decizie cu privire la confruntarea dintre România și Italia din Fed Cup.

România va întâlni Italia în barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială a Fed Cup, în perioada 17-18 aprilie. Adversarele noastre au cucerit Fed Cup în patru rânduri: 2006, 2009, 2010, 2013. În prezent, Italia are o echipă slabă, mult sub ceea ce au avut în ultimele două decenii.

Cel mai bine clasată jucătoare din Italia în acest moment este Jasmine Paolini, locul 95 WTA. Ea este secondată de Camila Giorgi, locul 100 WTA. Marea speranță a Italiei, care are încă un dublu destul de bun, e Elisabetta Cocciaretto 19 ani, locul 155 WTA. Mulți specialiști anticipează că în câțiva ani tânăra jucătoare va fi o prezență constantă în TOP 20, însă în acest moment mai are mult de învățat pentru a progresa.

Tenis

Un an de la finala de poveste câștigată de Simona Halep la Wimbledon 2019 cu Serena Williams

IERI LA 22:03

Decizia Simonei Halep cu privire la întâlnirea cu Italia

Potrivit Pro TV, Simona Halep a luat decizia de a nu reprezenta România nici la duelul cu Italia. Campioana din 2019 de la Wimbledon nu a fost prezentă nici la întâlnirea dintre România și Rusia, organizată la Cluj-Napoca în weekend-ul care tocmai a trecut. Campioana noastră este de părere că există destul de multe variante pentru tricolore pentru întâlnirea care va fi găzduită în România și va avea loc pe 17-18 aprilie.

Chiar dacă întâlnirea cu Italia este foarte importantă pentru România în vederea menținerii în Grupa Mondială I, Simona a decis să nu se abată de la programul stabilit inițial. De la sfârșitul anului trecut, Simona a decis să nu se implice deloc în Fed Cup anul acesta pentru a se concentra pe turneele de Grand Slam și Jocurile Olimpice.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

Impresionant! Simona Halep a fost inclusă de revista Forbes într-un top select

IERI LA 19:51
Tenis

Simona Halep, veste excelentă! Campioana noastră a dezvăluit cât timp vrea să mai joace tenis

11/07/2020 LA 15:05
Subiecte asemănătoare
TenisFed CupSimona Halep
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol