Tenis
Fed Cup

Simona Halep a vorbit despre înfrângerea României cu Rusia din Fed Cup: "Sunt capabile, puternice"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Halep

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
13/02/2020 la 07:15 | Actualizat 13/02/2020 la 07:15

Simona Halep a vorbit miercuri despre înfrângerea României suferită în Fed Cup în fața Rusiei la Cluj-Napoca.

Cea mai bună tenismenă a României a vorbit miercuri despre înfrângerea suferită de România în Fed Cup în fața Rusiei. Campioana noastră le-a felicitat pe jucătoarele convocate și spune că au făcut o treabă fantastică în ciuda eșecului.

"Am urmărit meciurile din Fed Cup și consider că fetele au făcut o treabă extraordinară. Au obținut victorii importante și au avut meciuri foarte bune. Cred că sunt capabile să facă același lucru și cu Italia. Sunt destul de puternice să facă ce trebuie", a spus Simona Halep.

Tenis

Un an de la finala de poveste câștigată de Simona Halep la Wimbledon 2019 cu Serena Williams

IERI LA 22:03

Simona Halep nu se abate de la programul inițial

Tricolorele au pierdut calificarea la turneul final al Fed Cup, din perioada 14-19 aprilie, care va avea loc la Budapesta. După 2-2 la meciurile de simplu, din confruntarea cu Rusia, echipa formată din Ruse și Cristian a fost învinsă de rusoaicele Anna Blinkova și Anna Kalinskaia, scor 3-6, 2-6. România va întâlni Italia în barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială a Fed Cup, în perioada 17-18 aprilie. Adversarele noastre au cucerit Fed Cup în patru rânduri: 2006, 2009, 2010, 2013. În prezent, Italia are o echipă slabă, mult sub ceea ce au avut în ultimele două decenii.

Chiar dacă întâlnirea cu Italia este foarte importantă pentru România în vederea menținerii în Grupa Mondială I, Simona a decis să nu se abată de la programul stabilit inițial. De la sfârșitul anului trecut, Simona a decis să nu se implice deloc în Fed Cup anul acesta pentru a se concentra pe turneele de Grand Slam și Jocurile Olimpice.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

Impresionant! Simona Halep a fost inclusă de revista Forbes într-un top select

IERI LA 19:51
Tenis

Simona Halep, veste excelentă! Campioana noastră a dezvăluit cât timp vrea să mai joace tenis

11/07/2020 LA 15:05
Subiecte asemănătoare
TenisFed CupSimona Halep
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol