Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a vorbit despre înfrângerea României cu Rusia din Fed Cup: "Sunt capabile, puternice"

Irina Aldea

Publicat 13/02/2020 la 09:15 GMT+2

Simona Halep a vorbit miercuri despre înfrângerea României suferită în Fed Cup în fața Rusiei la Cluj-Napoca.

Halep

Credit imagine: Eurosport

Cea mai bună tenismenă a României a vorbit miercuri despre înfrângerea suferită de România în Fed Cup în fața Rusiei. Campioana noastră le-a felicitat pe jucătoarele convocate și spune că au făcut o treabă fantastică în ciuda eșecului.
"Am urmărit meciurile din Fed Cup și consider că fetele au făcut o treabă extraordinară. Au obținut victorii importante și au avut meciuri foarte bune. Cred că sunt capabile să facă același lucru și cu Italia. Sunt destul de puternice să facă ce trebuie", a spus Simona Halep.

Simona Halep nu se abate de la programul inițial

Tricolorele au pierdut calificarea la turneul final al Fed Cup, din perioada 14-19 aprilie, care va avea loc la Budapesta. După 2-2 la meciurile de simplu, din confruntarea cu Rusia, echipa formată din Ruse și Cristian a fost învinsă de rusoaicele Anna Blinkova și Anna Kalinskaia, scor 3-6, 2-6. România va întâlni Italia în barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială a Fed Cup, în perioada 17-18 aprilie. Adversarele noastre au cucerit Fed Cup în patru rânduri: 2006, 2009, 2010, 2013. În prezent, Italia are o echipă slabă, mult sub ceea ce au avut în ultimele două decenii.
Chiar dacă întâlnirea cu Italia este foarte importantă pentru România în vederea menținerii în Grupa Mondială I, Simona a decis să nu se abată de la programul stabilit inițial. De la sfârșitul anului trecut, Simona a decis să nu se implice deloc în Fed Cup anul acesta pentru a se concentra pe turneele de Grand Slam și Jocurile Olimpice.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo