Roger Federer a acordat de curând un interviu pentru revista GQ, în care a vorbit despre posibilitatea ca un tânăr jucător să întreacă performanțele lui, ale lui Rafael Nadal și Novak Djokovic. Pentru moment, cei trei coloși din tenisul mondial masculin se află la egalitate, cu câte 20 de titluri majore fiecare, însă ne putem aștepta ca Nadal și Djokovic să se mai impună în viitor la turneele de Grand Slam.
Elvețianul s-a concentrat mai mult pe viitor în ultimul interviu acordat. El se așteaptă ca în viitor, nu peste foarte mult timp, un jucător să vină de nicăieri și să întreacă toate aceste recorduri stabilite de el, Nadal și Djokovic, cei considerați cei mai buni tenismeni din toate timpurile.
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
ACUM 11 ORE

Un jucător va întrece recordurile lui Federer, Nadal și Djokovic, crede elvețianul

"Cred ca vom asista la așa ceva în viitor. Simt că în zilele noastre - și asta nu înseamnă că pun la îndoială dominația lui Rafa, lui Novak sau a mea, dar simt că este mai ușor acum să domini circuitul pe diferite suprafețe. Pe vremuri, da, am avut trei evenimente desfășurate pe iarbă, dar poate că diferențele erau mai mici.
Simt că atunci erau jucători care excelau pe teren dur, jucători care făceau performanță pe zgură, dar nu atât de mulți jucători care excelau pe toate suprafețele. Așa că da, cred că un nou jucător va veni și va trece de 20 de titluri de Grand Slam, însă nu peste noapte. Cred că vor mai trece câțiva ani până când vom asista la așa ceva", a spus Federer pentru GQ.
Tenis
Nadal promite că Federer va reveni pe teren: "Sunt încrezător că ne veți vedea jucând împreună!"
ACUM 13 ORE
Tenis
Casper Ruud a bifat prima victorie a carierei în fața lui Nadal! Ce "l-a încurcat" pe Rafa
28/11/2022 LA 15:52