”Sunt în favoarea unei discuții aprofundate pe această temă. Dar un mesaj pe Twitter nu poate avansa lucrurile. Federer avea nevoie pur și simplu de mai mulți urmăritori pe Twitter. Este esențial să profiți de acest moment fără media. Este o lipsă de perspectivă. Fuziunea ATP și WTA nu va rezolva nicio problemă în acest moment. Fuziunea ar trebui să înceapă cu ITF și Grand Slam-urile”, a declarat Dirk Hordorff pentru Le Figaro.
”Mă gândeam... oare sunt singurul care crede că acum este momentul ca tenisul masculin și feminin să fie unite și să acționeze ca unul singur”, a scris câștigătorul a 20 de titluri de Grand Slam pe Twittter.
”Nu mă refer la unirea competițiilor pe teren, ci unirea celor două corpuri de conducere (ATP și WTA), cele care gestionează circuitele profesioniste”, a completat elvețianul.
Australian Open
John McEnroe, sceptic în legătură cu viitorul lui Djokovic: "Situația îl va lovi din plin"
ACUM 2 ORE
Simona Halep i-a răspuns rapid elvețianului: ”Nu ești singurul!”, a scris campioana de la Wimbledon pe Twitter.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE TEXT / Simona Halep - Danka Kovinic în jur de ora 03:30
ACUM 2 ORE
Australian Open
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din ziua a 5-a de la Melbourne
ACUM 2 ORE