De 20 de ori câștigător la turneele de Grand Slam, Federer l-a invitat la meci pe Maradona, care de curând și-a anunțat demisia de la Gimnasia. Fostul mare fotbalist al naționalei Argentinei n-a reușit să ajungă la demonstrativul dintre Federer și Zverev, dar i-a pregătit o adevărată surpriză elevețianului, care l-a lăsat cu ochii în lacrimi.
La finalul meciului de la Buenos Aires a fost proiectat un videoclip, în care Maradona i-a transmis lui Federer un mesaj special:
Ai fost, ești și vei fi cel mai bun din toate timpurile. Nu mai este altul ca tine. Vreau să știi că dacă vei avea vreo problemă în țara mea, poți să mă suni și să îmi spui de ce ai nevoie.
Tenis
Nadal promite că Federer va reveni pe teren: "Sunt încrezător că ne veți vedea jucând împreună!"
30/11/2022 LA 11:54
https://i.eurosport.com/2019/11/21/2721191.jpg
Videoclipul a fost proiectat pe ecranul arenei Parque Roca Arena, umplută cu peste 15.500 de persoane. Elvețianul a fost vizibil emoționat la auzul vorbelor lui Diego Maradona.
Roger Federer și Alexander Zverev vor mai susține trei partide amicale în Mexic, Columbia și Ecuador. De asemenea, Federer plănuiește anul viitor un meci demonstrativ în compania lui Rafa Nadal, în Africa de Sud.
Tenis
Mouratoglou știe de ce nu au câștigat mai mult Medvedev și Tsitsipas: "Le-a afectat încrederea!"
25/11/2022 LA 11:34
Tenis
Nadal a pus capăt oricăror speculații! De ce e Federer cel mai mare rival al său și nu Djokovic
24/11/2022 LA 09:27