De 20 de ori câștigător la turneele de Grand Slam, Federer l-a invitat la meci pe Maradona, care de curând și-a anunțat demisia de la Gimnasia. Fostul mare fotbalist al naționalei Argentinei n-a reușit să ajungă la demonstrativul dintre Federer și Zverev, dar i-a pregătit o adevărată surpriză elevețianului, care l-a lăsat cu ochii în lacrimi.
La finalul meciului de la Buenos Aires a fost proiectat un videoclip, în care Maradona i-a transmis lui Federer un mesaj special:
Ai fost, ești și vei fi cel mai bun din toate timpurile. Nu mai este altul ca tine. Vreau să știi că dacă vei avea vreo problemă în țara mea, poți să mă suni și să îmi spui de ce ai nevoie.
Tenis
Roger Federer: "Rafa Nadal a izbucnit în plâns când am câștigat Roland Garros, în 2009"
ACUM O ZI
https://i.eurosport.com/2019/11/21/2721191.jpg
Videoclipul a fost proiectat pe ecranul arenei Parque Roca Arena, umplută cu peste 15.500 de persoane. Elvețianul a fost vizibil emoționat la auzul vorbelor lui Diego Maradona.
Roger Federer și Alexander Zverev vor mai susține trei partide amicale în Mexic, Columbia și Ecuador. De asemenea, Federer plănuiește anul viitor un meci demonstrativ în compania lui Rafa Nadal, în Africa de Sud.
Tenis
A luat Djokovic decizia finală privind participarea la Australian Open 2022? Anunț de ultimă oră
IERI LA 09:04
Tenis
Revenirea lui Roger Federer în circuit, o încercare ratată? Ce anticipează Mats Wilander pentru 2022
26/11/2021 LA 13:26