Cel mai titrat jucător de tenis din istorie (20 de titluri de Grand Slam) plănuia să-și petreacă vara sărbătorind sportul care l-a consacrat, însă pandemia de coronavirus și cele două intervenții chirurgicale pe care le-a suferit în ultimele luni au amânat revenirea lui pe terenul de tenis pentru anul viitor.
În orice caz, Roger nu are de gând să stea deoparte în tot acest timp, așa că a creat, în colaborare cu On, un brand elvețian, un produs care-i poartă numele: pantofi sport. Federer a semnat colaborarea cu On toamna trecută, iar acum a ieșit în spațiul public cu prima creație, menită să le ofere confirt tuturor celor care vor cumpăra produsul.

Roger Federer, designerul de pantofi sport

Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 14 ORE
Marele campion elvețian a precizat că pantofii sport care-i poartă numele The Roger” au fost inspirați după modelele clasice pe care tenismenii le poartă pe terenul de tenis, mai ales pe iarbă. Roger a declarat la conferința de presă de după lansare că pantofii sport pe care i-a creat în colaborare cu On sunt meniți să fie purtați de oricine: “Nu sunt pentru tenis, sunt pentru stradă. Sper că este un pantof pe care-l puteți purta în fiecare zi, așa cum vă purtați ceasul pe mână, ceva ce este confortabil, ceva ce vrei să porți mereu”, a spus Roger.
Pantofii sport creați de Roger Federer și On sunt făcuți din piele vegană. Până acum au fost produse 1000 de perechi, iar fiecare va costa câte 240 de euro. Anul trecut, Federer a investit aproximativ 50 de milioane de franci elvețieni în firma On.
https://i.eurosport.com/2020/07/06/2846005.jpg
Australian Open
Novak Djokovic, un monument de tristeţe. Cum a fost surprins pe aeroport, la plecarea din Australia
16/01/2022 LA 12:10
Australian Open
Novak Djokovic, învins în afara terenului! Guvernul australian salută victoria
16/01/2022 LA 10:00