Roger Federer, la al doilea său meci oficial după o pauză de peste un an, a fost eliminat în sferturile de finală de la Doha de georgianul Nikoloz Basilashvili în trei seturi. Elvețianul a fost aproape să câștige decisivul, având minge decisivă, însă Basilashvili s-a impus în cele din urmă.
Marele campion elvețian a câștigat categoric primul set (6-3) însă restul meciului a fost controlat de Basilashvili. Acesta s-a impus în al doilea set clar cu 6-1 pentru ca apoi să câștige un set decisiv mult mai echilibrat, în care s-a impus însă cu 7-5.
Tenis
Simona Halep împlinește 30 de ani! Cum a fost anul 2021 pentru sportivă și ce urmează pentru ea
ACUM 2 ORE

PLANUL LUI FEDERER PENTRU 2021

Marco Chiudinelli, prietenul din copilărie al lui Federer, el însuși jucător de TOP 60 ATP, a dezvăluit care e planul elvețianului. Chiar dacă are 39 de ani și vine după o operație la genunchi, Roger visează la al 21-lea turneu de Grand Slam și pare să înțeleagă faptul că Wimbledon 2021 reprezintă singura lui șansă. La Australian Open "rege" e Djokovic, la Roland Garros Nadal e de neînvins, în timp ce US Open, deși un turneu deschis, îi are ca favoriți pe Nole, Rafa, Medvedev și Thiem.
În egală măsură, Federer țintește medalia de aur la simplu, la Jocurile Olimpice, singura care îi lipsește din cariera fabuloasă. Are un aur olimpic în CV, dar în competiția de dublu.
"Roger a mers la Doha pentru a avea meciuri oficiale în picioare și pentru a vedea unde se află, nu are așteptări mari. Cu certitudine nu a uitat tenisul și nu stă deloc rău din punct de vedere fizic. Dacă totul merge conform planului, Roger poate reveni până în vară la cel mai bun nivel al său", a spus Chiudinelli.
Laver Cup
Echipa Europei a câștigat Laver Cup. Echipa Lumii nu a avut nicio șansă
ACUM 12 ORE
Tenis
Mihaela Buzărnescu a pierdut finala de la Valencia! Câte poziţii va urca în clasamentul WTA
ACUM 15 ORE