Mai jos, video cu momentul emoționant:
Dorothea, născută în 1912 în Germania, i-a dezvăluit lui Federer că atunci când acesta joacă, se oprește din orice face și se uită la meci. Mai mult, cea mai bătrână fană a lui Federer consideră că elvețianul pare mult mai tânăr decât în poze:
Tenis
Nadal promite că Federer va reveni pe teren: "Sunt încrezător că ne veți vedea jucând împreună!"
ACUM 3 ORE
"Toată lumea spune că trebuie să se retragă, că este prea bătrân. Este absolut ridicol, nu este deloc bătrân. Din contră, în realitate pare mult mai tânăr decât în poze. Oamenii habar n-au ce înseamnă să fii bătrân sau tânăr.", a încheiat Dorothea, în vârstă de 107 ani.
Roger Federer este cel mai titrat jucător de tenis la turneele de Grand Slam (20). În 2019, cea mai bună performanță a tenismenului de 38 de ani a fost finala de la Wimbledon, pierdută în fața lui Novak Djokovic, după 5 ore.
https://i.eurosport.com/2019/11/22/2722104.jpg

Federer, optimist înainte de Australian Open

Roger Federer a declarat în urmă cu câteva zile că-și dorește să cucerească primul titlu major din 2020, Australian Open. Marele campion elvețian nu va evolua înainte de Australian Open la altă competiție.
“Desigur, totul începe cu Australian Open. Mă voi antrena din greu în presezon, așa cum o face toată lumea. Știu că pot câștiga la Melbourne și asta este foarte important pentru mine”, a spus Federer.
Tenis
Mouratoglou știe de ce nu au câștigat mai mult Medvedev și Tsitsipas: "Le-a afectat încrederea!"
25/11/2022 LA 11:34
Tenis
Nadal a pus capăt oricăror speculații! De ce e Federer cel mai mare rival al său și nu Djokovic
24/11/2022 LA 09:27