La acest moment este aproape imposibil să tragem o concluzie obiectivă privind supremația din sportul alb, asta pentru că atât Federer (38 de ani), cât și Nadal (33 de ani) și Djokovic (32 de ani) sunt activi și dornici de cât mai multe titluri cucerite. Fiecare are argumente privind alegerea unuia dintre cei trei legendari tenismeni. Fostul uriaș pugilist american, Mike Tyson, a făcut și el alegerea.
Chiar dacă Djokovic este jucătorul lui preferat, Tyson este de părere că cel mai mare din toate timpurile va rămâne Roger Federer, cel mai titrat jucător de tenis din istorie, cu 20 de trofee cucerite la turneele de Grand Slam. Mike Tyson a precizat că este uimit de cât de bine poate evolua elvețianul la vârsta pe care o are.
Este fantastic că joacă la acest nivel la vârsta lui. Federer e cel mai bun din toate timpurile, fără îndoială. Djokovic însă este favoritul meu. Îmi place mult să-l urmăresc.
Australian Open
"Poate Rafa Nadal să câștige titlul la Australian Open 2022?" Mats Wilander nu a stat pe gânduri
ACUM 6 MINUTE
În ultimele două decenii, Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic au dominat cu adevărat circuitul masculin de tenis. Cei trei legendari tenismeni au câștigat împreună 56 din ultimele 67 de turnee majore disputate. În orice caz, maestrul elvețian conduce în această cursă, el având 20 de titluri. FedEx este urmat de Nadal, cu 19 titluri, și de Djokovic, cu 17 trofee. Sârbul este cel mai avantajat din punct de vedere al vârstei.
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Novak Djokovic, interzis aproape peste tot! Unde mai poate juca sârbul fără vaccin anti covid
ACUM 8 ORE
Tenis
Motivele pentru care judecătorii au decis expulzarea lui Djokovic au fost făcute publice
ACUM 18 ORE