Rick Macci, omul care le-a antrenat pe surorile Williams în trecut, dar și pe Maria Sharapova sau Andy Roddick, e de părere că Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic vor fi depășiți de Carlos Alcaraz. Evoluțiile tenismenului spaniol din prima parte a sezonului sunt fără doar și poate impresionante. La doar 18 ani, ibericul bate la ușa Top 5 ATP, asta după ce în aprilie anul trecut se clasa pe locul 120 ATP.
Elanul lui Carlos Alcaraz a încetinit puțin la Roland Garros și la Wimbledon, unde a fost eliminat în sferturile de finală și, respectiv, în optimi de finală. Cu toate acestea, încrederea de care se bucură spaniolul e de neclintit. Este și cazul lui Rick Macci, un antrenor remarcabil care a lucrat de-a lungul carierei sale cu Andy Roddick, Jennifer Capriati și Maria Sharapova , precum și cu surorile Williams. Americanul spune ceva ce știe că este... "nebunesc".
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Federer s-a ținut de promisiune! Cum a reacționat un puști când și-a întâlnit idolul: "Dumnezeule!"
IERI LA 17:03

Federer, Nadal și Djokovic, dați uitării? Declarația uimitoare a lui Rick Macci

"Carlos este un jucător de generație. Oamenii vor trebui să înțeleagă asta. În opinia mea, el este un mixt între Agassi, Djokovic, Federer și Nadal, toți combinați într-un singur jucător. Știu că poate părea o nebunie, dar dacă nu are accidentări, Alcaraz va fi cel mai bun din toate timpurile" , a spus el, pentru Tennis Infinity.
Macci își justifică convingerea comparând-o cu ceea ce a văzut la alte legende. "Am văzut-o la Sampras, am văzut-o la Federer, am văzut-o la Nadal și nu cred că am început să mă înșel tocmai acum. Alcaraz are pur și simplu cel mai complet joc. El s-a născut pentru a face performanță", a conchis el.
Carlos Alcaraz joacă săptămâna aceasta la turneul de la Hamburg, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player. Alcaraz a trecut în primul tur de germanul Nicola Kuhn, iar în optimi se va duela cu Filip Krajinovic.
US Open
Medvedev a vorbit despre interzicerea lui Djokovic la US Open! Opinia sugestivă a liderului mondial
07/08/2022 LA 09:42
US Open
Djokovic ar putea primi un ajutor nesperat! Congresul american cere primirea sârbului la US Open
06/08/2022 LA 07:55