Clubul din liga a cincea elvețiană, FC Villarepos, are de gând să obțină semnătura celui mai titrat juctor de tenis din istorie, Roger Federer. Șefii elvețieni din Villarepos i-au pregătit deja lui FedEx tricoul cu numărul 20, simbolizând numărul de titluri majore pe care Roger le-a cucerit de-a lungul carierei. Echipa de fotbal din liga a cincea a transmis pe rețelele de socializare că e nevoie doar de semnătura lui Roger pe contractul pregătit deja, în cazul în care Federer acceptă propunerea lor amuzantă.
https://i.eurosport.com/2020/05/08/2816293.jpg
Pe vremea când era doar un copil, Federer a jucat pe postul de atacant la echipa de juniori a FC Concordia Basel – de asemenea un club de liga a cincea, înainte de a da mingea de fotbal pe racheta de tenis. Reprezentanții FC Villarepos i-au trimis legendarului tenismen contractul, tricoul, câteva articole cu simbolurile echipei, dar și o scrisoare.
Australian Open
Novak Djokovic, un monument de tristeţe. Cum a fost surprins pe aeroport, la plecarea din Australia
IERI LA 12:10

Roger Federer și oferta primită din fotbal

Președintele echipei din Villarepos, Pierre Schouwey, a precizat că nu are nicio așteptare ca Federer să accepte propunerea nebună a clubului din liga a cincea, dar speră ca Roger să se fotografieze purtând tricoul echipei pentru a se crea o conexiune între cele două părți: "Am tot vorbit de ideea asta, dar nu am avut niciodată timp să mă ocup. Să spunem că această perioadă de izolare mi-a permis asta. Chiar dacă refuză să joace pentru FCV, ar fi deja un succes nebunesc dacă s-ar crea o legătură între Roger Federer și FC Villarepos. Dacă s-ar fotografia în tricoul pe care i l-am trimis sau dacă doar l-ar semna și nu l-ar trimite înapoi... ar fi un succes neașteptat". În scrisoarea trimisă către Federer, elvețienii au transmis câteva condiții:
Nu e de mirare că nu știi de existența FC Villarepos. De aceea vrem să ne facem introducerea rapid. FCV este un club cu doar o echipă activă în liga a cincea, suntem de asemenea și una dintre cele mai mici echipe din Elveția. Imaginația noastră fără limite a compensat întotdeauna cu lipsa noastră de inventivitate în teren. Ultima noastră dorință este puțin cam nebună – vrem să te recurăm! Am descoperit că încă mai ai licența de amator pe care Concordia Basel a dezactivat-0. De aceea îndrăznim să-ți sugerăm să o activezi la noi. Ni te poți alătura de îndată – sau după ce decizi să-ți închei cariera în tenis (care sperăm să continue pentru mult timp). Încă nu ești convins? Iată câteva argumente care te vor convinge:
  • 1. Numărul 20 îți este rezervat. În funcție de ceea ce urmează să se întâmple în cariera ta, suntem dispuși să rezervăm pentru tine numerele 21, 22, 23 și… cine știe? 24 poate.
  • 2. La Villarepos, noi tratăm pe toată lumea la fel. Prin urmare, ar trebui ca tu să plătești taxa de apartenență la club de 180 de franci elvețieni. Este posibil să putem acoperi costurile tale de călătorie până aici. Desigur, asta doar dacă nu ai de gând să vii din Dubai.
  • 3. În liga a cincea nu trebuie să-ți faci griji de arbitrii de linie pentru că nu există.
https://i.eurosport.com/2020/05/08/2816303.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Novak Djokovic, învins în afara terenului! Guvernul australian salută victoria
IERI LA 10:00
Australian Open
Novak Djokovic, lovit crunt, deşi e la pământ: "Nu va fi niciodată "GOAT"-ul din tenis!"
IERI LA 08:43