La numai 13 ani, jucătoarea elvețiancă a dus provocarea "Volley Challenge" la un alt nivel. Mai precis, la nivelul 4, dacă ținem cont de numărul rachetelor pe care le-a folosit ca să bată mingea la perete. În timp ce stătea relaxată pe un scaun, adolescenta și-a folosit atât brațele, cât și picioarele pentru a le demonstra marilor tenismeni că vârsta reprezintă doar un număr când vine vorba de astfel de concursuri.
"Scuze, băieți!", a fost mesajul Jalenei pentru Federer și Djokovic.
Tenis
Kenin, întrebată dacă ar reprezenta Rusia, țara unde s-a născut. Răspunsul învingătoarei de la AO
15/04/2020 LA 15:51
Pentru ca întreaga "operațiune" să funcționeze, Jalena și-a lipit cele două rachete de la picioare cu scotch, iar printr-o coordonare extraordinară a reușit să devină practic campioana provocării lui Federer.
Roger Federer a provocat pe toată lumea să participe la "Volley Challenge", iar printre cei care au răspuns afirmativ s-a numărat și campionul sârb Novak Djokovic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
LIVETEXT | Sorana Cîrstea-Anastasia Pavlyuchenkova, în turul 3 la Australian Open, live pe ES1
ACUM 7 MINUTE
Australian Open
Australian Open 2022 | Rezumatul partidei dintre Daniel Evans și Felix Auger-Aliassime
ACUM 8 MINUTE