Ziua dedicată tenisului a început la primele ore ale dimineții cu meciuri din turneul de la Brisbaine și continuă cu turneele de la Perth (Australia) și Doha (Qatar). După ore bune de tenis la cel mai înalt nivel pe Eurosport 1, Premier League va completa spectacolul sportiv la finalul zilei.
În Cupa Hopman ziua a patra de concurs a fost deschisă de Roger Federer, care îl înfruntă pe rusul Karen Khachanov (21 de ani), jucător cu 15 ani mai tânăr decât elvețianul.
Duelul ruso-elvețian de la Perth continuă cu meciul dintre Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) și Belinda Bencic (ELV) și se va încheia cu partida la dublu dintre cuplurile Khachanov/ Pavlyuchenkova (RUS) și Bencic/Federer (ELV).
Australian Open
Australian Open 2022 Live Blog | Ashleigh Barty vs Danielle Collins se anunță o finală pasionantă
ACUM 13 MINUTE
A doua parte a zilei aduce partide de la Open-ul ATP de la Doha (Qatar), unde astăzi este programat să intre în competiția de dublu și românul Florin Mergea.
Liderul neînvins din Premier League va completa programul – Manchester City vs Watford e în direct pe Eurosport 1 de la 22:00.
Program transmisiuni Eurosport 1:
Marți, 2 ianuarie
11:30 Rusia – Elveția (Cupa Hopman)13:00 Rusia – Elveția (Cupa Hopman)15:30 Rusia – Elveția (Cupa Hopman)16:30 Circuitul masculin ATP - Turneul de la Doha, Qatar18:30 Circuitul masculin ATP - Turneul de la Doha, Qatar22:00 Manchester City - Watford
Australian Open
Asleigh Barty, micuța "bestie" care domină tenisul mondial de 112 săptămâni!
ACUM 15 MINUTE
Australian Open
Tsitsipas a comentat acuzațiile lui Medvedev după semifinala de la Australian Open: "Nu e matur"
ACUM O ORĂ