Bill Gates, miliardarul din Statele Unite, va face pereche cu Federer într-o partidă demonstrativă de dublu, urmând să joace împotriva lui Rafa Nadal şi a vedetei sud-africane de televiziune Trevor Noah. Evenimentul va avea loc vineri, la Cape Town (Africa de Sud), potrivit revistei Forbes.
Evenimentul, denumit "The Match in Africa" (Meciul din Africa), se va desfășura pe Cape Town Stadium, o arenă de 50.000 de locuri care a găzduit Cupa Mondială de fotbal din 2010. Partida de dublu va fi urmată de o nouă confruntare spectaculoasă între Roger Federe și Rafael Nadal.
Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Rafael Nadal! Când vrea să revină pe teren
ACUM 7 ORE
Inițiat de Fundaţia "Roger Federer", evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru diverse proiecte de solidaritate în cadrul Africii.
"Organizarea acestui meci a fost o experienţă magică", a afirmat recent Federer, într-o înregistrare video postată pe pagina oficială a meciului din Africa de Sud.
"Sunt foarte entuziasmat să fac echipă cu Roger Federer din nou, pentru meciul de vineri, de la Cape Town. Să joc alături de el este întotdeauna emoţionant şi abia altept să-i înfrunt pe Rafael Nadal şi Trevor Noah.", a scris Bill Gates pe contul de Twitter.
https://i.eurosport.com/2020/02/05/2769610.jpg
Nu este pentru prima oară când co-fondatorul Microsoft face pereche cu Roger Federer pentru o cauză caritabilă. Bill Gates a mai jucat în "Match for Africa" şi în 2017, la Seattle, ocazie cu care fundaţia lui Federer a strâns aproximativ 2 milioane de dolari, susțin cei de la Forbes.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
"E nedrept ca el să fie mereu tipul cel rău!" Becker, despre modul în care Djokovic este tratat
IERI LA 09:16
Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
16/09/2021 LA 12:36