Simona Halep a anunțat vineri seara că nu va participa în 2020 la Fed Cup pentru a se putea concentra pe Jocurile Olimpice de la Tokyo. "Am analizat programul din 2020 alături de echipa mea. Am ajuns la concluzia că va fi greu să particip la Fed Cup anul acesta. Vreau să mă concentrez pe Olimpiadă. Le urez baftă fetelor în meciul cu Rusia. Nu știu dacă voi fi în tribună să le susțin, totul depinde de program. Atenție, nu mă retrag de la Fed Cup, dar am ales Olimpiada", a declarat Simona Halep.
Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, a comentat pe marginea deciziei Simonei Halep de a renunța în 2020 la Fed Cup: "Ştiam de decizia ei, am discutat împreună despre această problemă. Noi o înţelegem, urmează un an greu pentru ea. Fed Cup în formula nouă este o competiţie foarte dificilă şi e normal ca Simona să se concentreze pe Jocurile Olimpice. Este anul în care ea poate să aducă României medalii, ceea ce e foarte important. Eu spun că tenisul românesc poate câştiga trei medalii la Tokyo", a menţionat Segărceanu, prezent la Gala Tenisului Românesc.

România, fără Simona Halep împotriva Rusiei

Roland Garros
EXCLUSIV | Simona Halep, uimită de Schunk la Roland Garros! "Era tot timpul acolo unde loveam!"
ACUM 6 ORE
Simona a precizat că nu este vorba despre o retragere din echipa de Fed Cup a României, ci pur și simplu vrea să se concentreze pe Jocurile Olimpice de la Tokyo și să-și organizeze cât mai precis programul pentru a fi la 100% la Tokyo. Echipa României întâlnește Rusia pe 7 și 8 februarie în barajul de calificare la turneul final al Fed Cup. Începând de anul viitor, Fed Cup va avea un alt format, cu calificări și un turneu final cu 12 reprezentative, care anul viitor se va disputa la Budapesta, în perioada 14-19 aprilie.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Mesajul lui Mouratoglou după prima victorie a Simonei Halep la Roland Garros! "Un meci special"
ACUM 7 ORE
Roland Garros
Spectatori de 5 stele la meciul lui Halep din turul 1 la Roland Garros! Cine a urmărit-o pe Simona
ACUM 8 ORE