Fosta preşedintă a USTA (Federaţiaamericană de tenis), Katrina Adams, a câştigat bătălia cu COVID-19 şi acum este pregătită să ofere plasmă pentru a salva viaţa altor bolnavi de noul coronavirus. Adams a transmis pe contul personal de Instagram că a fost testată pozitiv la începutul lunii martie și că a fost deja externată din spital.
În timp ce reflectez asupra sensului sărbătorilor de Paşte şi a Învierii lui Hristos, mă gândesc la ce se întâmplă în lume din cauza bolii Covid-19. Mulţi dintre prietenii şi cunoscuţii mei au pierdut oameni dragi. Eu am avut noroc. M-am infectat la începutul lunii martie, înainte ca numerele să explodeze în New York şi să provoace panică. Am avut simptome uşoare, dureri în corp şi o febră care apărea noaptea. Am fost testată pozitiv, dar nu am suferit.

Mesajul Katrinei Adams după ce a câștigat bătălia cu coronavirusul

Tenis
Omul care i-a refuzat lui Roger Federer visul unui nou Wimbledon, dezvăluiri incredibile
13/04/2020 LA 09:39
Katrina Adams a dezvoltat anticorpi care pot ajuta şi alte persoane să învingă boala şi este dispusă să ofere plasmă celor aflați în nevoie: ''Partea pozitivă este că acum am devenit o candidată la donarea de plasmă pentru a salva viaţa altora, mai ales că am un nivel foarte mare de anticorpi. M-am infectat dintr-un motiv şi acum pot spune că a fost o binecuvântare, pentru că pot fi importantă pentru altcineva''.
USTA urmează să decidă dacă US Open va fi menţinut conform programării iniţiale, între 31 august şi 13 septembrie. Momentan, complexul de la Flushing Meadows a fost transformat în spital pentru persoanele care sunt bolnave, dar nu infectate cu noul coronavirus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Holger Rune - Hugo Gaston - Roland-Garros
ACUM 8 ORE
Roland-Garros
Casper Ruud - Lorenzo Sonego - Roland-Garros
ACUM 9 ORE