Pe tabloul principal vom putea vedea la lucru tenismeni precum Jaume Munar (fost loc 52 ATP), favoritul numărul 1, aflat actualmente pe poziția 105, Malek Jaziri (fost loc 42), Teymuraz Gabashvili (fost loc 43) sau Marius Copil (fost loc 56), dar și tinere speranțe precum Filip Jianu, Nicholas Ionel și Cezar Crețu, care au beneficiat de Wild Card-uri.
Potrivit informațiilor pe care freelancer-ul Daniel Radu (www.fb.me/danielradutenis) ni le-a furnizat în exclusivitate, vedeta întrecerii va fi pe tabloul de dublu, prin persoana vicecampionului olimpic Florin Mergea (fost loc 7 ATP), care va face pereche cu germanul Andre Begemann (97 ATP și fost loc 36).
Australian Open
EXCLUSIV | Florin Mergea, despre controversatul "caz Djokovic": "E normal să-i dea în judecată!"
21/01/2022 LA 06:00
La întrebările acestuia, Florin a avut de spus următoarele: "Sincer, nu este nici greu nici ușor să revin după atâta timp (n.r. 6 luni). Este adevărat că ne place acasă, dar în același timp avem obiective de atins și cu cât revenim în competiție mai repede, cu atât ni le putem atinge mai devreme. În momentul de față nu putem călători în mare parte a Europei fără a fi introduși în carantină și de aceea am tras foarte tare să jucăm turneele de aici de la noi, Iași și Sibiu, pentru că mai apoi nu știm dacă vom putea juca altceva."
Menționăm că pentru ATP Challenger-uri nu se fac excepții în privința restricțiilor, pentru cei care pleacă din România, cum se întâmplă în cazul turneelor mai mari. De asemenea, fostul semifinalist de la Roland Garros și Wimbledon a mai avut de adăugat faptul că "A fost o perioadă de relaxare mentală pentru mine. Ne-am bucurat să putem să îl creștem pe Noah într-o rutină, să facem tot felul de activități cu el. Tenis am jucat ocazional în această perioadă. Nu sunt genul de jucător care să se antreneze fără obiectiv. Am pus accentul pe pregătirea fizică, am găsit sporturi complementare care să îmi facă plăcere, alergări, trasee cu bicicletele sau urcări pe munte."
În plus, aceeași sursă ne-a mai transmis faptul că Marius Copil va evolua și în proba pe echipe, alături de juniorul Nicholas Ionel, prin intermediul unei invitații din partea organizatorilor. Iași Challenger oferă premii în valoare totală de peste 88.000 de Euro, iar cei care se vor impune la final vor primi câte 100 de puncte în clasamentul mondial.
Roland-Garros
Alexander Zverev - Brandon Nakashima - Roland-Garros
ACUM O ORĂ
Tenis
Rafael Nadal, cuvinte uriașe despre unchiul Toni, înaintea unui joc cu un puternic impact emoțional
ACUM 2 ORE