Piotr Sierzputowski este un antrenor la mare căutare în circuitul feminin după ce a transformat-o pe Iga Swiatek într-o jucăoare de excepție. Poloneza a câștigat titlul la Roland Garros în 2020 sub îndrumarea lui Sierzputowski , dar la finalul anului trecut a decis să se desprartă de acesta.
Presa din Polonia a lansat zvonul că Sierzputowski va deveni antrenorul Simonei Halep, care s-a despărțit recent de Adrian Marcu și Gabriel Dobre. Sportiva noastră a dezmințit aceste informații și a decis să continue o perioadă fără un antrenor de drept, pregătindu-se la Academia lui Patrick Mouratoglou pentru următoarele turnee.
Acum, presa internațională scrie că Sierzputowski va lucra cu americanca Shelby Rogers, colaborarea urmând să înceapă odată cu turneul de la Doha, programat între 20 și 26 februarie.
Roland Garros
Ce impact va avea programul de la Roland Garros? "E frumos pentru public, dificil pentru jucători"
ACUM 2 ORE

Shelby Rogers, noua elevă a lui Piotr Sierzputowski

Shelby Rogers este o tenismenă de 29 de ani, care în prezent ocupă locul 47 în ierarhia WTA. Americanca nu are niciun titlu WTA în palmares, pierzând cele două finale în care a ajuns în carieră: la Bad Gastein (2014) și Rio de Janeiro (2016). Singurul trofeu cucerit în circuitul WTA a venit la dublu, la Bogota (2015), alături de Irina Falconi.
Cea mai mare realizare din cariera lui Shelby Rogers este câștigarea FED Cup cu reprezentativa Statelor Unite. Rogers a contribuit din plin la acel succes, făcând pereche în meciul de dublu cu Coco Vandeweghe. Cele două au învins în două seturi perechea bielorusă Aryna Sabalenka / Aliaksandra Sasnovich în meciul decisiv al disputei care s-a desfășurat chiar la Minsk.
În ceea ce privește turneele de Grand Slam, Shelby Rogers a ajuns cel mai departe până în sferturile de finală, în două rânduri. Prima dată se întâmpla la Rolland Garros, în 2016, când a fost învinsă de Garbine Muguruza, iar a doua oară la US Open 2020, când a cedat în fața niponei Naomi Osaka.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 2 ORE
Roland Garros
Nadal: "Sunt în criză de timp!". Rafa știe cine va câștiga titlul la Roland Garros, la feminin
ACUM 4 ORE