Ea a făcut apel la un antrenor cu experiență care să o ajute în această nouă etapă din viața ei după ce a fost eliminată prematur de la Indian Wells.
Fostul antrenor al Mariei Sharapova, Michael Joyce, este de părere că jucătoarei cu origini românești îi va fi extrem de greu să-și găsească un antrenor pe placul ei, ținând cont de programul încărcat care o așteaptă.
Richardson o cunoaște pe Răducanu de la 11 ani, intersectându-se în Centrul de Tenis de la Bromley, dar a fost antrenorul ei cu normă întreagă abia din luna iulie, după ce a ajuns în turul patru la Wimbledon.
Tenis
Cristian Jura, vești bune în cazul Simonei Halep: "Una dintre condiții a fost îndeplinită"
ACUM 7 ORE

Emma Raducanu este în căutarea unui antrenor cu experiență

Să o antrenezi pe Emma Răducanu s-ar putea dovedi a fi una dintre cele mai dificile slujbe în tenis, în ciuda triumfului său de la US Open, potrivit tehnicianului care a creat ideea ascensiunii senzaționale a Mariei Sharapova.
Jucătoarea britanică în vârstă de 18 ani, a câștigat primul Grand Slam al carierei sale la New York luna trecută, dar ulterior s-a despărțit de antrenorul Andrew Richardson.
De experiență are nevoie Emma în opinia ei, iar asta s-a văzut la Indian Wells, acolo unde a fost eliminată de Aliaksandra Sasnovich, numărul 100 mondial.
"Sunt într-o nouă etapă a carierei mele și mi-am dat seama că am nevoie de cineva chiar acum, care a avut experiență în WTA la un nivel mai ridicat. Astfel, mă uit după cineva care a fost la acest nivel și știe de ce am nevoie", a spus Emma după Indian Wells.
Michael Joyce, care a ajutat-o pe Sharapova să câștige Wimbledon la vârsta de doar 17 ani, fiind primul din cele 5 Grand Slam-uri ale sale, nu se așteaptă ca prea mulți antrenori să bată la ușa lui Raducanu: "Am fost cu adevărat surprins de faptul că Emma Raducanu a anunțat că se desparte de Andrew Richardson, spunând că simte că are nevoie de cineva cu experiență pentru următoarele turnee.
Nu mi-a plăcut declarația ei. Dacă ai un antrenor bun și funcționează totul bine, atunci ai crede că ai vrea să rămâi alături de el. De ce ai vrea un antrenor de renume? Este o jucătoare grozavă, dar va fi o treabă grea pentru următorul antrenor, deoarece așteptările sunt mari.
Dacă va merge la Australian Open anul viitor și va ieși devreme, oamenii vor spune că este din cauza antrenorului Nu-și va găsi un antrenor prea curând.
O cunoșteam pe Maria (n.r. Sharapova) de mult timp înainte de a o antrena. Ulterior ne-am apropiat din ce în ce mai mult și am făcut o treabă bună", a spus Joyce, pentru The Sun.
Argentinianul Carlos Rodriguez, fost antrenor al lui Justine Henin și Li Na, este favorit pentru a deveni următorul antrenor al lui Raducanu, conform DailyMail.
Tenis
Nick Bollettieri a încetat din viață. Povestea celui mai cunoscut antrenor de tenis din istorie
ACUM 13 ORE
Tenis
Tsitsipas, mărturie incredibilă: a încercat să îl enerveze pe Rublev ca să joace mai bine
ACUM 13 ORE