Rick Macci, primul antrenor al surorilor Williams, a vorbit despre cele două mari jucătoare. Acum în vârstă de 67 de ani, acesta a recunoscut că mereu a crezut că Venus va fi jucătoarea mai bună din familia Williams, ea având toate calitățile pentru a deveni cea mai bună jucătoare din istorie.
Când Venus Williams avea 10 ani, familia sa s-a mutat în Florida, iar ea și Serena au început să ia lecții de la Rick Macci la academia sa de tenis. Într-un interviu pentru Essentially Sports, Macci a vorbit despre diferențele dintre cele două pe care le-a observat încă din perioada junioratului.
"Ca o tânără care era în creștere, Venus era, evident, mai mare, mai puternică. Dar cel mai important, ea era mai preocupată, mai matură. Când era mică, Serena era mereu pusă pe glume. Așa că nu contează unde începi, contează unde termini", a spus Macci.
Australian Open
Novak Djokovic nu mai are acces nici la turneele din Spania dacă nu se vaccinează!
ACUM 2 ORE

"Venus nu a profitat de abilitățile sale"

Rick Macci consideră că Venus a avut câteva calități de care nu a profitat în cariera sa, calități care ar fi ajutat-o să devină cea mai bună jucătoare din istorie.
"Mereu am crezut că Venus va servi și va veni mai mult în teren. Să își folosească serviciul al doilea, să îl plaseze bine și să vină în fața ta. Ea poate sări mai mult decât oricine din circuit, nu poți să o lobezi pe fata asta. Dar problema este că nu o vezi niciodată la fileu așa de mult. Mereu am crezut că va juca diferit.
Cu aceste calități pe care Serena, mereu am crezut că Venus va fi la fileu, în fața ta. Chiar dacă nu execuți voleul, mai ales în tenisul feminin, îți poți speria adversarul. Așa că am crezut că va avea un stil diferit. Mereu am crezut că Venus va fi mai bună decât Serena și va câștiga mai multe turnee de Grand Slam decât oricine altcineva. Nu cred că a profitat de toate calitățile pe care le-a avut", a mai spus Macci.
Venus Williams are 7 titluri de Grand Slam în palmares, în timp ce Serena Williams are 23 de titluri, cu unul mai puțin decât Margaret Court, cea care deține recordul pentru cele mai multe turnee de Grand Slam.
Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
ACUM 2 ORE
Australian Open
Emma Răducanu, realistă după prima victorie la Australian Open! Cum a încercat să cucerească fanii
ACUM 3 ORE