Dmitrii Baskov, aflat în afara locului 1300 ATP, a impresionat pe toată lumea prin inițiativele pe care le-a lansat în ultima perioadă în Ahmedabad, India, acolo unde este blocat încă din ianuarie din cauza pandemiei de coronavirus. Tenismenul moldovean a fost denumit eroul Indiei după ce s-a alăturat unei campanii pentru sprijinirea oamenilor săraci din Ahmedabad pe timpul pandemiei de coronavirus.
https://i.eurosport.com/2020/05/09/2816414.jpg
Baskov, care are la active două apariții pentru echipa de Davis Cup a Moldovei, a ajuns în India în luna ianuarie pentru a vizita o academie de tenis înainte ca pandemia de coronavirus să izbucnească în toată lumea. În vârstă de 25 de ani, fostul partener de antrenament al Simonei Halep este responsabilul cu împachetarea alimentelor care ajung la oamenii nevoiași din Ahmedabad, capitala statului Gujarat.
Roland Garros
Simona Halep - Qinwen Zheng se joacă ACUM în turul 2 la Roland Garros, live pe Eurosport 1
ACUM 16 ORE

Fostul partener de antrenament al Simonei Halep, erou în India

Prietenul meu mi-a spus despre această idee, de a-i hrăni pe cei săraci. Am fost încântat, iar a doua zi am făcut asta, de atunci continuăm să o facem. O sută, 200, 300 de pachete în fiecare zi. Am realizat că ce facem noi este grozav. Nu mai este o dorință zilnică sau o acțiune, este pur și simplu întrajutorare. Sunt om al sportului și nimic mai mult, dar dorința de a-i ajuta pe alții a fost mereu cu mine.
Sportivul din Moldova a donat de asemenea sânge pentru a-i ajuta pe localnicii infectați cu noul virus. Un voluntar de la academia de tenis a spus că Baskov oferă o lecție de umanitate tuturor celor din Ahmedabad: “Este un erou al Indiei și ar putea fi cu ușurință un model pentru mulți indieni care nici măcar nu au ieșit din casele lor pentru a încerca să ajute și pe alții”, a spus Mitul Parikh, care de asemenea împachetează alimente alături de Baskov.
https://i.eurosport.com/2020/05/08/2816303.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
EXCLUSIV | Bianca Andreescu, mesaj special pentru Simona Halep! Ce le-a transmis fanilor din România
ACUM 18 ORE
Roland-Garros
Mats Wilander a analizat colaborarea Halep-Mouratoglou! La ce capitol crede că va progresa românca
ACUM 19 ORE